OK fest

Edo Maajka za "Nezavisne": Tjentište je nada u nove naraštaje

Drugi dan osmog "Nektar OK festa" na Tjentištu, u srcu Nacionalnog parka "Sutjeska", obilježila je plejada vrhunskih muzičara, a jedan od najupečatljivijih nastupa imao je Edo Maajka, koji je repovao na bini u kampu.

Na "Nektar Ok festu" promovisana knjiga Borisa Lajnera

Promicija knjiga čiji sadržaj govori o muzici postala je tradicija na "Nektar Ok festu". Ove godine takozvanu "Book" zonu na Tjentištu otvorio je Boris Lajner, bivši bubnjar kultne "Azre" i zagrebačkih "Vjesštica". Lajner je promovisao biografsku knjigu "Sve bio je ritam", a tokom promocije bilo je riječi i o knjizi "Azrini svjedoci", koju je priredio ovaj autor, a koja sadrži priče Arzinih obožavalaca. Lajner je promociju započeo pjesmom, te poručio publici staru hipi frazu da vode ljubav, a ne rat.

Apokaliptika moćnim nastupom obilježila prvo veče Nektar OK Festa

Apokaliptika je publici na Nektar OK Festu na Tjentištu priuštila muzički spektakl kakav se rijetko viđa.

Apokaliptika: Sve je lijepo, srećni smo na Tjentištu

Za sad sve izgleda veoma lijepo i srećni smo što smo ovdje, jedva čekamo kontakt s publikom, rekao je Eika Topinen, jedan od osnivača Apokaliptike, koja nastupa na Nektar OK Festu.

Frontmen Goblina: Dobra energija kruži kampom na Tjentištu

Odlična organizacija, momci su raspoloženi i jedva čekamo da odsviramo svoje, rekao je Branko Golubović, frontmen Goblina, uoči nastupa na Nektar OK Festu.

Na Tjentištu počeo osmi Nektar OK Fest

Osmi Nektar OK Fest zvanično je počeo na jednoj od zasigurno najljepših destinacija u regionu pres-konferencijom, kojoj su prisustvovali organizatori i partneri festivala.

Bane Sanšajn za "Nezavisne": Najava svetskog ludila svaki plan čini ishitrenim

Možda je "Sunshine" devedesetih godina u odnosu na ostatak muzičke scene izdvajalo to što smo reperski bend u krosoveru s hard-korom, kvalitetnim tekstovima i nekom mojom energijom koju više volim da drugi opišu nego ja lično.

Maja Cvetković "Nezavisne": Bitno da se festivali razvijaju i sačuvaju dobru atmosferu

Jako sam vezana za moj instrument. To je moja najveća radost i hvala mu za sve lepe trenutke koje mi je u životu omogućio. Sve je od njega poteklo i to ništa drugo ne može da mi zameni.

Sve spremno za osmo izdanje "Nektar OK festa"

"Nektar OK fest" počinje u petak, 15. jula i trajaće na dobro poznatoj lokaciji na Tjentištu u Nacionalnom parku "Sutjeska" do nedjelje, 17. jula, a organizatori javljaju da je sve spremno za osmo izdanje ovog, sada već čuvenog festivala.

Edo Maajka za "Nezavisne": Učimo djecu da ne valja biti izvan krda

Džaba ti je digitalno doba ako se bojiš osude okoline, šta će reći u školi ili u gradu na činjenicu što si drukčiji i drukčije razmišljaš, sad to vide na statusu odmah, svi.

Projekcije filmova svaki dan "Nektar OK festa"

"Nektar OK fest" ove godine, kako javljaju organizatori festivala, u saradnji sa Festivalom muzičkog dokumentarnog filma "Dok'n'Ritam" (D'N'R) u "OK Cinema zoni" predstavlja projekcije dokumentarnih filmova, usko vezanih za muzičku industriju koji su posljednjih godina nagrađeni na ovom festivalu.

Vladislav Kokotović za "Nezavisne": U Jugoslaviji su i kriminalci imali neku vrstu časti

Basista Vladislav Vlada Kokotović, pored gitariste Alena Jovanovića i vokala Branka Golubovića Goluba, jedan je od osnivača "Goblina", pank-rok atrakcije iz Šapca, koja je prije desetak dana velikim koncertom na "Beogradskom sajmu" proslavila 30 godina postojanja.

Davor Gobac za "Nezavisne": Rokenrol će postojat' dokle će postojat' svijeta

Davor Gobac frontmen je legendarnog "Psihomodo popa", zagrebačkog benda koji zbog autentičnog muzičkog izričaja već decenijama suvereno vlada regionalnom rok scenom, a nastup ovog benda najavljen je za 17. jul na Main stageu osmog "Nektar OK festa".

UniCredit Bank Banjaluka zvanična banka partner ovogodišnjeg izdanja OK Festa

UniCredit Bank Banjaluka zvanična je Banka partner ovogodišnjeg izdanja Nektar OK Festa, jednog od najvećih regionalnih muzičkih festivala, koji će biti održan od 15. do 17. jula, u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska.

Neno Belan za "Nezavisne": Napravićemo slavlje na "OK festu"

Neno Belan izdanak je splitske rok škole iz osamdesetih godina prošlog vijeka, koji će sa svojim bendom "Fiumens" nastupiti na predstojećem "OK festu". Festival se održava na Tjentištu u Nacionalnom parku "Sutjeska" od 15. do 17. jula, a Belan tokom svog nastupa obećava presjek svoje bogate karijere.

Najčitanije