Obustava Saobraćaja

Zbog rekonstrukcije šetališta u Ulici Bana Milosavljević zabrana prolaska pješacima

BANJALUKA - Zbog rekonstrukciji šetališta u dijelu Ulice Bana Milosavljević u Banjaluci, od danas pa sve do sticanja uslova za nesmetano odvijanje saobraćaja za pješake, biće potpuno obustavljen saobraćaj za pješake u dijelu ove ulice.

Obustava saobraćaja u centru Banjaluke

BANJALUKA - Zbog obilježavanja Dana grada, u utorak 26.aprila u periodu od 19 do 23 časa, biće obustavljen saobraćaj u Banjaluci i to u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Ulice Marije Bursać do Ulice aleja Svetog Save.

Obustava saobraćaja u dijelu Ulice Franca Šuberta u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izgradnje vodovodne mreže, do 30. aprila biće obustavljen saobraćaj za sva vozila u ogranku Ulice Franca Šuberta, na dijelu od broja 180 do 216.

U utorak i srijedu obustava saobraćaja u banjalučkom naselju Priječani

BANJALUKA - Zbog dodatnih geomehaničkih ispitivanja terena u utorak i srijedu, u periodu od osam do 16 časova biće djelomično obustavljen saobraćaj u Hilandarskoj ulici, u banjalučkom naselju Priječani.

U nedjelju obustava saobraćaja u centru Banjaluke

BANJALUKA - U nedjelju, 12. septembra, od 16 do 19 časova biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Ulice Marije Bursać do Aleje Svetog Save i na Trgu srpskih vladara, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Srpske ulice, navedeno je na sajtu Gradske uprave.

Saobraćaj jednom trakom u kanjonu Tijesno

BANJALUKA - Zbog održavanja Svjetskog kupa u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banja Luka - Vrbas 2021", sutra će se u kanjonu Tijesno, od ukrštanja ulica Vojvode Pere Krece i Od Zmijanja Rajka, do skretanja u Ulicu Pere Slijepčevića saobraćaj odvijati jednom saobraćajnom trakom.

U Banjaluci obustava saobraćaja u Ulici Slobodana Dubočanina

BANJALUKA - Zbog rekonstrukcije i proširenja distributivne mreže pitke vode i mreže za prikupljanje otpadnih voda - faza II u Ulici Slobodana Dubočanina, na dijelu od broja 14 do Tuzlanske ulice, od 3. do 13. juna, od 7.30 do 18 časova doći će do obustave saobraćaja.

Zbog izgradnje mosta u Srpskim toplicama obustava saobraćaja do 27. marta

BANJALUKA - Do 27. marta, od osam do 16 časova, radnim danom i subotom, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim vozila javnog prevoza putnika, u Ulici kragujevačkih i kraljevačkih žrtava, na dijelu od starog mosta prema Karanovcu u dužini od 800 metara, rekli su u Gradskoj upravi.

Zbog trke obustava saobraćaja na putu Banjaluka - Slatina

Zbog brdske auto-trke ovog vikenda doći će do višečasovne obustave saobraćaja na regionalnom putu Banjaluka-Slatina, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Sutra obustava saobraćaja na putu Potkozarje - Verići

Zbog asfaltiranja lokalnog puta sutra će od 7.30 do 18 časova, biti obustavljen saobraćaj na putu Potkozarje - Verići, na dijelu od autobuskog stajališta "Piljagići" do autobuskog stajališta "Savići", saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

U četvrtak obustava saobraćaja u Banjaluci

BANJALUKA - U centru Banjaluke u četvrtak, 28. maja, biće obustavljen saobraćaj zbog proslave Spasovdana - krsne slave grada, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Pogledajte koje ulice će biti zatvorene u Banjaluci 8. i 9. januara

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluka obavještava građane da će, zbog proslave Dana Republike, u centru grada biti obustavljen saobraćaj 8. i 9. januara 2020. godine.

Obustavljen saobraćaj na Tjentištu

BANJALUKA - Na Tjentištu, na magistralnom putu Foča-Gacko, zbog saobraćajne nezgode potpuno obustavljen saobraćaj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpskoj.

Obustavljen saobraćaj na Kočićevom vijencu

BANJALUKA - Zbog završetka izgradnje kružne raskrsnice u banjalučkom naselju Kočićev vijenac obustavljen je saobraćaj na ukrštanju ulica Isaije Mitrovića i Solunske kod Policijske uprave, pa je izmijenjena trasa linija gradskog prevoza.

Obustava saobraćaja u kanjonu Tijesno

BANJALUKA - Saobraćaj će od sutra do 15. septembra biti povremeno obustavljan na lokaciji kanjona Tijesno, dionica Karanovac-Crna Rijeka, povodom održavanja penjačkog Festivala "Dril end čil", saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Najčitanije