Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić dobio Vučićev omiljeni duks

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je gostovao u emisiji "Amidži šou", a tom prilikom voditelj Ognjen Amidžić je prokomentarisao fotografije koje kruže mrežama, a na kojima predsjednik nosi uvijek isti duks.

Ognjen Amidžić prvi put pokazao kako izgleda njegova majka

Voditelj Ognjen Amidžić na društvenim mrežama rijetko objavljuje fotogrfije sa svojim bližnjima, ali izgleda da je odlučio da napravi presedan te je na Instagramu objavio prvi put pokazao kako izgleda njegova majka Snežana.

Ognjen Amidžić ugojio se 14 kilograma od krema i sladoleda

Autor i voditelj emisije "Amidži šou" Ognjen Amidžić ugojio se 14 kilograma zbog pretjerane konzumacije krema i sladoleda. On je priznao da je jedva uspio da se riješi svog najvećeg poroka - slatkiša.

Ognjen Amidžić poklonio pjesmu Ivici Dačiću

Poznato je da predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić obožava muziku i često se lati mikrofona kad god je u prilici, ali nije ni slutio da će za rođendan na poklon dobiti pjesmu od autora emisije "Amidži šou", Ognjena Amidžića.

Sin Ognjena Amidžića ima "veliku" želju za osmi rođendan

Voditelj Ognjen Amidžić juče je proslavio svom sinu Matiji rođendan, a tom prilikom se oglasio na društvenim mrežama.

Ognjen Amidžić u bolnici

Voditelj Ognjen Amidžić primljen je juče u bolnicu zbog lakše upale pluća.

Ognjen Amidžić snimio pjesmu sa suprugom, spot napravili na Maldivima

Voditelj Ognjen Amidžić objavio je na svom YouTube kanalu numeru koju je držao u tajnosti skoro tri mjeseca i otkrio da je upravo ovaj hit singl snimio sa suprugom, top modelom Danijelom Dimitrovskom.

Amidžić: Pijan sam vodio emisiju, probao sam drogu

Voditelj Ognjen Amidžić (44) priznao je da je pijan vodio svoju emisiju "Amidži šou", nakon čega je odmah i objasnio da je imao dobar razlog što se toliko opustio.

Supruga Ognjena Amidžića imala udes

Danijela Dimitrovska, supruga Ognjena Amidžića, doživjela je saobraćajnu nezgodu.

Najčitanije