Panda

Električni Fiat Panda praviće se u Kragujevcu od 2023?

Usporeni dolazak dijelova i komponenti za proizvodnju mogao bi da bude rezultat ukrajinske krize za kragujevački Fiat. Prozvodnja modela 500L je obustavljena i neće je biti do 12. aprila. Zaposleni ne znaju kakva je budućnost fabrike, nadaju se da će se dobre vijesti o proizvodnji novog modela, koje su najavljene iz državnog vrha pred kraj prošle godine, konačno i obistiniti, piše eKapija.

"Crvena panda": Priča koja je srušila tabue o pubertetskim problemima

Ovo će biti najbolja godina ikad i ništa me neće zaustaviti na tom putu, rekla je Mej Li.

Aktuelna Panda ostaje na tržištu do 2026. godine

Šef Stellantisa, Karlos Tavareš, razjasnio je budućnost italijanskog bestselera, makar onu skorašnju.

Zašto su pande crno-bijele boje

Pande su medvjedi prepoznatljivi po upadljivim crnim šarama oko očiju, na ušima i preko tijela. Naučnici su sada otkrili zašto je njihovo krzno šareno.

Da li će nova Panda biti najjeftiniji električni automobil?

Fiat je već decenijama lider u kategoriji malih gradskih automobila, a dolaskom nove generacije modela Panda očekuje se da nastavi tu tradiciju.

Pogledajte igru pandi na snijegu

Nadzorne kamere Smithsoniana snimile su pande u zoološkom vrtu kako uživaju na snijegu. Nacionalni Zoološki vrt u Washingtonu snimak je podijelio na službenom Facebook profilu.

Mala panda svima izazvala osmijeh na licu

Više od četiri miliona ljudi pogledalo je video bebe džinovske pande, prilijepljene za nogu čuvara zoološkog vrta u Južnoj Koreji. Na video-snimku se vidi čuvar zoološkog vrta kako odmjerava malu Fu Bao, zatim je skida sa vage i odlazi.

Panda proslavila 40. rođendan

Tokom četiri decenije, Panda je uvijek bila, i još uvijek je, kraljica "pametnih" rješenja. Novi video koji slavi rođendan ovog automobila donosi priču o svim tim rješenjima.

Zoo-vrt prikuplja novac da napravi crvenoj pandi babine

Mei Mei i Mošu, bračni par crvenih panda u Zoološkom vrtu Oregon, dočekao je prinovu 18 juna ove godine. Ovaj mališan je odličnog zdravlja, i po riječima osoblja Zoo vrta, "drijema kao šampion". Ali, postoji jedan problem, mališan je bio neplanirana panda. Dolazak mališana na svijet je sve prijatno iznenadio, ali sada zoološki vrt treba da adekvatno opremi stanište crvene pande, te su se obratili posjetiocima za pomoć.

Popularni blizanci pande proslavili prvi rođendan

Popularni blizanci pande iz berlinskog zoološkog vrta proslavili su prvi rođendan posebnom smrznutom tortom i porcijom snijega iz obitavališta pingvina.

Najstarija panda u ZOO vrtovima proslavila 38 rođendan

Najstarija panda na svijetu, koja živi u Zoološkom vrtu u Čungkingu, u Kini, napunila je danas 38 godina, a tim povodom je napravljeno veliko slavlje, uz ogromnu tortu od voća koje obožava, prenosi "New York Post".

U berlinskom zoo-vrtu rođena rijetka vrsta pande, još nije dobila ime

Rijetka crvena panda rođena je u zoološkom vrtu u Berlinu, samo nekoliko mjeseci nakon što su njeni roditelji stigli iz Indije, saopštio je zoološki vrt.

Zoo vrt u Kalgariju vraća dvije pande Kini

Zoološki vrt u kanadskom gradu Kalgariju, odlučio je da vrati dvije džinovske pande Kini jer nema dovoljno bambusa koji je osnovna hrana ovim simpatičnim biljojedima, izvijestio je CNN.

Fiat Panda - 40 godina legendarne male kutije

Mnogi automobili u istoriji dokazali su da ljepota nije presudan element koji će odlučiti o odzivu tržišta.

Povratak legendarne Pande 4x4

Zaboravimo li na trenutak na Ladu Nivu, ovo je najsimpatičniji i najdostupniji 4x4 na tržištu.

Najčitanije