Partija

SIPA pretresla prostorije Narodne partije Srpske

BANJALUKA - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) juče su boravili u prostorijama Narodne partije Srpske (NPS) Darka Banjca, u okviru istrage u predmetu "rušenje ustavnog poretka BiH".

Petar Đokić reizabran za predsjednika Socijalističke partije

LAKTAŠI - Socijalistička partija je pokazala snagu da se bori za najbolje ciljeve, a nastavljamo dalje graditi i raditi za Republiku Srpsku koja je danas stabilna i poštovana.

Kafanu pretvorio u sjedište partije da bi zaobišao lokdaun

BEČ - Pandemija i mjere koje su uvedene kako bi se držala pod kontrolom navele su mnoge u Austriji na traženje rješenja za nastavak rada, prije svega u gastronomiji, a u novom, četvrtom lokdaunu, poznati ugostitelj u Sankt Peltenu Valentin Kopac bio je veoma dosjetljiv.

Komunistička partija Kine usvojila "istorijsku rezoluciju"

PEKING - Kineska Komunistička partija usvojila je "istorijsku rezoluciju" kojom je učvršćen status predsjednika Si Đinpinga u političkoj istoriji te države.

Đokić: Projekti u sektoru energetike donijeće korist opštini

KALINOVIK - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je večeras u Kalinoviku da je izgradnja Hidroelektrane Ulog značajan projekat i najveća investicija u ovoj lokalnoj zajednici, te da socijalisti doprinose njenoj realizaciji kako bi se ova opština razvijala.

Banjaluka: Sutra sjednica Predsjedništva SPS

BANJALUKA - U Banjaluci će sutra biti održana sjednica Predsjedništva SPS, na kojoj će biti riječi o aktuelnoj političkoj situaciji.

"Dubioza" sa "Robotskom demokratskom partijom" uplivala u politiku

Iako su to godinama odbijali te u javnim nastupima isticali da nisu i ne žele biti dio niti jedne političke opcije, članovi benda "Dubioza Kolektiv" izgleda su ipak promijenili mišljenje i postali članovi jedne novoosnovane stranke.

SP: Đurković će dokazati da je nevin

Opštinski odbor Socijalističke partije Ugljevik izrazio je uvjerenje da će uhapšeni major Vojske Republike Srpske i član te partije Ratko Đurković dokazati nevinost, ističući da će biti uz Đurkovića i njegovu porodicu.

Đokić: Apsolutna podrška srpskom članu Predsjedništva BiH

BANJALUKA - Socijalistička partija /SP/ će apsolutno podržati stav srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika po pitanju pokretanja vitalnog nacionalnog interesa u vezi sa najavljenim potpisivanjem memoranduma između Centralne izborne komisije BiH i američke agencije za izborne procese koja bi nadgledala lokalne izbore u BiH, izjavio je lider ove partije Petar Đokić.

Đokić: Puna podrška Socijalističkoj partiji Srbije

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je da je Socijalistička partija dala punu podršku Socijalističkoj partiji Srbije i njenom lideru Ivici Dačiću na predstojećim izborima u Srbiji.

Savanović: Ne odustajemo od smjene ministra Đokića

BANJALUKA - Član Glavnog odbora Socijalističke partije Srpske Milenko Savanović poručio je da ova partija i dalje čvrsto stoji iza zahtjeva za smjenu ministra rudarstva i energetike u Vladi Republike Srpske Petra Đokića. Savanović je istakao da i pored vanrednog stanja i izazova s kojima se suočava Republika Srpska, niko nije zaboravio "zasluge" Đokića kao ministra.

Socijalistička partija: Novinarima odobriti pomoć od 1.000 KM

BANJALUKA - Socijalistička partija uputila je danas inicijativu Republičkom štabu za vanredne situacije za dodjelu jednokratne novčane pomoći u iznosu od 1.000 KM profesionalnim novinarima, snimateljima i fotoreporterima koji su radili i rade za vrijeme trajanja pandemije.

SP: Većina članstva OO SP u Gacku i Šamcu ostaju u ovoj stranci

BANJALUKA - Većina članstva u opštinskim odborima Socijalističke partije (SP) u Gacku i Šamcu ostaju članovi ove partije i svoje aktivnosti će vezati za njen rad i njene programske ciljeve i ideje.

Strika: Pozvaćemo na odgovornost zbog omogućavanja registrovanja SPS-a

BANJALUKA - Pravni tim Socijalističke partije (SP) uputiće upite i pozvati na odgovornost one koji su omogućili registrovanje Socijalističke partije Srpske (SPS), nakon što su to odbila četiri suda u Srpskoj, rekao je danas portparol SP-a Davor Strika.

Velibor Stanić novi predsjednik GO SP Banjaluka

​BANJALUKA – Novi predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka biće Velibor Stanić, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije