Pele

Pele zbog urinarne infekcije ostaje duže u bolnici

RIO DE ŽANEIRO - Legendarni brazilski fudbaler Pele, koji je na redovnoj hemoterapiji, ima urinarnu infekciju zbog koje će se zadržati u bolnici duže nego što je planirano.

Pele ponovo u bolnici

​Brazilski fudbalski velikan Pele vratio se danas u bolnicu zbog rutinskog pregleda tokom tretmana kojem je podvrgnut nakon što mu je prošle godine uklonjen tumor debelog crijeva, saopštio je njegov poslovni menadžer.

Pele otpušten iz bolnice

​Brazilska fudbalska legenda Pele, koji je imao višemjesečne zdravstvene probleme, otpušten je iz bolnice, saopštila je danas bolnica "Albert Ajnštajn" u Sao Paolu, dodajući da je pacijent stabilan.

Pele ponovo u bolnici

Brazilski legendarni fudbaler Pele ponovo je u bolnici zbog tretmana tumora debelog crijeva.

Legendarni brazilski fudbaler Pele u bolnici zbog tumora

​Legendarni brazilski fudbaler Pele (81) primljen je u bolnicu zbog liječenja tumora debelog crijeva, objavljeno je danas iz bolnice Albert Ajnštajn u Sao Paulu.

Pele čestitao Mesiju sedmu Zlatnu loptu

Legendarni brazilski fudbaler Pele čestitao je argentinskom igraču Lionelu Mesiju na osvojenoj rekordnoj sedmoj Zlatnoj lopti.

Pele negirao da ima zdravstvene probleme

BRAZILIJA - Jedan od najboljih fudbalera u istoriji tog sporta Brazilac Edson Arantes do Nasimento Pele negirao je izvještaje o tome da ima ozbiljnije zdravstvene probleme.

Ronaldo pretekao Pelea

Petostruki najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo postigao je dva pogotka u trijumfu Juventusa protiv Udinezea (4:1) i na vječnoj listi najboljih golgetera pretekao čuvenog Brazilca Pelea.

Mesi oborio Peleov golgeterski rekord star 46 godina

Argentinski fudbaler Lionel Mesi oborio je rekord legendarnog Brazilca Pelea, star 46 godina, po ukupnom broju golova postignutih za jedan klub, jer je dao 644. gol u dresu Barselone.

Pele osporio riječi sina: Stanje normalno za moje godine

Legendarni brazilski fudbaler Pele izjavio je da je njegovo zdravstveno stanje u skladu sa godinama i da se dobro osjeća.

Legendarni Pele zbog depresije odbija napustiti kuću

Pele je depresivan zbog svog lošeg zdravlja i nerado napušta kuću jer ne može hodati bez pomoći, rekao je sin brazilske legende Edinjo.

Prodat dres Pelea iz meča sa Jugoslavijom

Dres u kojem je legendni brazilski fubaler Pele odigrao posljednju utakmicu za reprezentaciju Brazila prodat je za 30.000 evra na aukciji sportskih predmeta organizovanoj u Torinu.

Pele ostao na posmatranju u bolnici u Sao Paolu

Legendarni brazilski fudbaler Pele dobrog je zdravlja, ali je i danas ostao na posmatranju u bolnici "Albert Ajnštajn" u Sao Paolu.

Pele otpušten iz bolnice u Parizu

​Brazilska fudbalska legenda Pele u ponedjeljak je otpušten iz bolnice u Parizu, u koju je prošle sedmice primljen zbog upale urinarnog trakta, objavila je Francuska novinska agencija - AFP.

Pele: Osjećam se mnogo bolje

DINAR - Brazilska fudbalska legenda Pele rekao je danas da se osjeća mnogo bolje nakon tretmana u bolnici u Parizu, u koju je primljen zbog urinarne infekcije.

Najčitanije