Povlačenje

Suzuki napušta Moto GP na kraju sezone

Japanski proizvođač vozila Suzuki napustiće Moto GP takmičenje na kraju sezone.

Carlsberg se povlači iz Rusije

Danski proizvođač piva Carlsberg napustiće rusko tržište i uzeće značajnu negotovinsku odštetu, saopšteno je iz te kompanije.

Hrvatska povukla mljevene bademe sa tržišta

​ZAGREB - Državni inspektorat Republike Hrvatske izvijestio je da se zbog utvrđene povećane količine cijanida povlače iz prodaje prženi mljeveni bademi.

SAD: Tvrdnje Rusije o povlačenju vojnika s granice lažne

Tvrdnja Rusije da povlači vojnike sa granice sa Ukrajinom je "lažna", rekao je visoki američki službenik, javlja BBC.

Zaharova: Zapad osramoćen i uništen bez ispaljenog metka

MOSKVA - Objavljen je snimak ruskih trupa koje se vraćaju u svoje vojne garnizone po završetku vježbi, a to je danas izjavio portparol ruskog Ministarstva odbrane general-major Igor Konašenkov.

I Kanada povlači porodice svojih diplomata iz Ukrajine

OTAVA - Kanada je danas saopštila da privremeno povlači porodice svojih diplomata iz Ukrajine zbog gomilanja ruskih trupa duž granice s ovom istočnoevropskom zemljom.

Britanija povlači dio osoblja iz Ambasade u Kijevu

LONDON - Ambasada Velike Britanije u Kijevu saopštila je danas da je dio osoblja Ambasade i članovi porodica zaposlenih počeli da se povlače iz Kijeva zbog, kako je navedeno, "rastuće prijetnje od Rusije".

Kurc se povukao: "Bila mi je čast da služim zemlji 10 godina"

BEČ - Lider Narodne partije Austrije (OVP), bivši kancelar Sebastijan Kurc saopštio je danas da se povlači sa svih političkih funkcija i najavio da otvara novo poglavlje u kojem želi više da se posveti porodici i sinu Konstantinu, koji se rodio prije nekoliko dana.

Sebastijan Kurc se povlači iz politike

BEČ - Lider Narodne partije Austrije (OVP), nekadašnji kancelar Sebastijan Kurc, povlači se iz politike.

Bolt: Žao mi je što sam se povukao

Prošlo je četiri godine od kada se Jusein Bolt (35) povukao sa staze kao najbrži čovjek svih vremena.

Evropljani povukli rekordne količine gasa iz skladišta

MOSKVA - Ruski gasni div Gasprom je objavio danas da je za samo nekoliko dana povučeno 6,6 odsto od ukupnih količina gasa koje su nedavno "ubrizgane" u njegova evropska podzemna skladišta gasa (UGS).

Migranti pobjegli u divlje kampove prema granici

BIHAĆ - Pritisak migranata na urbana područja Bihaća i Velike Kladuše mnogo je manji nego u ranijem periodu, a razlog tome je što se većina njih povukla u rubne dijelove ovih općina, koji graniče s Republikom Hrvatskom, kaže za "Nezavisne" portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić.

"Velika sila tražiće povlačenje KFOR-a i UNMIK-a, to bi bila katastrofa"

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će jedna od velikih sila tražiti povlačenje KFOR-a i UNMIK-a sa KiM i ocijenio da bi to bila katastrofa za sve nas.

Boris Džonson se povlači iz pregovora s EU?

LONDON - Premijer Velike Britanije Boris Džonson spreman je da se povuče iz pregovora s Evropskom unijom ukoliko EU ne izađe u susret britanskim zahtjevima, prenio je danas Rojters pozivajući se na list San.

Stoltenberg: Iz Avganistana se povlačimo zajedno sa SAD

BRISEL - Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg ponovio je odluku Alijanse da povuče svoje snage iz Avganistana zajedno sa SAD, nakon odluke Donalda Trampa da povuče svoje trupe do Božića.

Najčitanije