Pretplata

Telegram zvanično dobio pretplatu, poznata cijena

Nakon što je početkom mjeseca osnivač Telegrama Pavel Durov najavio Telegram Premium, popularna aplikacija za razmjenu poruka je sada počela da nudi pretplatničku verziju korisnicima.

Stiže Telegram Premium pretplata sa brojnim poboljšanjima

Telegram će uskoro početi da nudi neke funkcije iza pretplate, a u objavi na blogu je najavljeno da servis uskoro pokreće Telegram Premium pretplatu, koja će korisnicima omogućiti nove funkcije, brzinu i resurse.

YouTube ponovo kopira Twitch i uvodi novitete za pretplatu

YouTube će fanovima i kreatorima sadržaja ponuditi mogućnost da poklanjaju plaćene pretplate na kanale.

Instagram uvodi mjesečnu pretplatu?

Popularna društvena mreža Instagram mogla bi uvesti pretplatu za jedan dio sadržaja koji objavljuju korisnici, prenosi The Verge.

BBC-ju prijeti slom, namjeravaju da ukinu televizijsku pretplatu?

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson namjerava da ukine televizijsku pretplatu u toj zemlji, što je izazvalo lavinu kritika opozicije.

"Uplusajte" se sa m:tel Pretplatom

Pretplata Plus je ime novih m:tel tarifa u postpaid mobilnoj telefoniji. Plus u ovim tarifnim modelima je znak za neograničenu komunikaciju!

Koliko biste plaćali Facebook ako bi se uvela pretplata?

Neke od najkorisnijih stvari su besplatne. Fejsbuk je besplatan, Wikipedia je besplatna. Google mape, Gmail i Google Search se takođe ne plaćaju. Ako ne zamjerimo oglašivačima besplatni su i Spotify i YouTube. Ipak, svaki od servisa vrijedi nešto. Vjerovatno bi većina korisnika pristala da plaća određeni iznos za servise koje najviše koristi, ali pitanje je koliko?

Švajcarci na referendumu o ukidanju TV pretplate

BERN - Švajcarci će se na referendumu izjasniti o ukidanju pretplate za jedini nacionalni televizijski servis.

Najčitanije