Prevoz

Banjalučki prevoznici napunili kasu, a kukaju da će propasti

Banjalučki prevoznici već dvije godine kukaju da će propasti i da neće moći prevoziti putnike u najvećem gradu Srpske, međutim stanje u kasama tri najveća preduzeća pokazuje da im i nije tako loše jer su lani ostvarili dobit od milion i po KM.

SNSD: Nećemo dozvoliti poskupljenje javnog prevoza u Banjaluci

BANJALUKA - Iz Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka poručili su da neće dozvoliti da poskupljenje javnog prevoza dočeka građane Banjaluke, navodeći da gradonačelnik Draško Stanivuković ima najveći budžet u istoriji grada i u njemu prostora da subvencioniše prevoz.

Cijene karata u Banjaluci u maju ostaju iste

BANJALUKA - Cijene karata u gradskom prevozu u Banjaluci ostaju iste s obzirom na to da prijedlog novog cjenovnika nije prošao komisiju, te se ova tačka nije ni našla na dnevnom redu jučerašnje sjednice Skupštine grada.

Ilić: Nećemo podržati poskupljenje karata, Stanivuković: Ne znam koje će biti posljedice

BANJALUKA - Povećanje cijena karata u javnom prevozu nije na dnevnom redu, jer je ovaj prijedlog došao dan ranije, pa nismo imali dovoljno vremena da sve pripremimo, rekao je Mladen Ilić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka.

Komisija odlučuje o poskupljenju gradskog prevoza u Banjaluci, pogledajte prijedlog cijena

BANJALUKA - Na sjednici Skupštine grada Banjaluka, na zahtjev gradonačelnika Draška Stanivukovića, predloženo je da se uvrste tačke Prijedloga odluke kojom se daje saglasnost za povećanja cijena karata u javnom prevozu, a ovaj prijedlog o novom cjenovniku je trentuno pred komisijom.

Motocikl više nije najopasnije prevozno sredstvo

Istraživači sa Univerziteta Kalifornija u SAD u svom istraživanju su se fokusirali na bezbjednost individualnog prevoza.

Mijić: 1,2 miliona KM je pomoć građanima, a ne prevoznicima

BANJALUKA - Ovih 1,2 miliona KM koji su usvojeni na vanrednoj sjednici Skupštine grada Banjaluka je iznos koji će pomoći građanima, a ne prevoznicima, rekao je za "Nezavisne" Dejan Mijić, direktor "Autoprevoza".

Sjednica završena: Povučena tačka o 500.000 KM subvencija prevoznicima

BANJALUKA - Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka završena je u rekordnom roku, a pomoć prevoznicima zbog enormnih cijena goriva od 500.000 KM je povučena sa dnevnog reda na zahtjev predlagača, gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Vanredna sjednica Skupštine Banjaluke, rasprava samo o javnom prevozu

BANJALUKA - Počela je vanredna sjednica Skupština grada Banjaluka, a odbornici raspravljaju samo o Prijedlogu odluke o subvencijama u javnom gradskom i prigradskom prevozu putnika na području grada, te Prijedlogu odluke o subvencijama troškova davaocima usluga u javnom gradskom i prigradskom prevozu putnika na području grada Banjaluka.

Javni prevoz jedina tačka pred banjalučkim odbornicima

​BANJALUKA - Od ukupno pet tačaka koje su trebale da se nađu na predloženom dnevnom redu, na sutrašnjoj vanrednoj sjednici Skupštine grada odbornici će ipak raspravljati samo o javnom prevozu.

Banjalučki prevoznici: Formiran novi cjenovnik, imamo rezerve za nekoliko dana

BANJALUKA - Zbog enormnog povećanja cijena goriva formirane su nove cijene karata, saopštili su prevoznici javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika na području Banjaluke.

Zahtjev za besplatne karte u Banjaluci se još mogu predati

BANJALUKA - Srednjoškolci i redovni studenti iz porodica sa četvoro i više djece i ove sedmice mogu predati zahtjev za besplatne elektronske karte za javni prevoz u Banjaluci, navode iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Besplatan prevoz za đake i studente iz Banjaluke od 1. marta

BANJALUKA - Učenici srednjih škola i studenti iz višečlanih porodica sa područja Banjaluke od danas mogu da podnose zahtjeve za izradu elektronskih karata u cilju obezbjeđivanja besplatnog javnog i prigradskog prevoza putnika od 1. marta, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Gradski prevoz na putu modernizacije

Kako bi se kvalitet javnog prevoza podigao na viši nivo i povećao broj putnika, grad je počeo pripremati prvu studiju javnog prevoza, povodom čega je raspisana javna nabavka za izradu ove studije, a čija je procijenjena vrijednost 80.000 KM.

Taksisti u BiH razmišljaju o povećanju cijena

BANJALUKA, SARAJEVO, MOSTAR - Zbog poskupljenja goriva, ali i nekih drugih stvari kao što su usluge servisa i potrošnog materijala za automobile, mnogi taksisti iz Bosne i Hercegovine razmišljaju da povećaju cijene usluga prevoza taksijem, a neki od njih su to već i učinili.

Najčitanije