Proizvodi

Kozje proizvode daruju onima kojima su najpotrebniji

ČEČAVA - Sada kada imamo veći broj koza odlučili smo da na društvenim mrežama podijelimo obavještenje da ljudima kojima su iz zdravstvenih razloga potrebni kozji proizvodi, a ne mogu da ih kupe, darujemo ove proizvode.

Sajam domaćih proizvoda od 12. do 14. maja

RUDO - Međunarodni sajam domaćih proizvoda biće održan od 12. do 14. maja u sportskoj dvorani u Rudom, a svoje proizvode predstaviće više od 100 izlagača iz BiH, Crne Gore i Srbije.

Kraljica Elizabeta pokrenula brend bio proizvoda

Engleska kraljica Elizabeta ni u 96. godini ne miruje, a sada je pokrenula i vlastiti brend sa bio proizvodima.

Apple sprema nekoliko novih proizvoda za proljeće

Očekuje se da će Apple tokom marta ili aprila održati svoj prvi događaj za 2022. godinu, tokom kojeg će predstaviti nove proizvode.

Apple očekuje uzbudljiva godina: Stižu VR kaciga, novi Mac i iPad uređaji

Apple je tokom 2021. godine predstavio veliki broj novih proizvoda, a još više se očekuje tokom ove godine.

Gašić: Brendirati domaće proizvode i učiniti ih vidljivim

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske želi da pomogne i obuči domaće proivođače kako da na najbolji način promovišu svoje proizvode i brendiraju ih, s obzirom da su na stržištu Srpske strani proizvodi mnogo bolje marketiški predstavljeni i vidljiviji potrošačima, rekla je danas resorni ministar Suzana Gašić.

Ambalaža skuplja i do 40 odsto

BANJALUKA, GRAČANICA - Rast cijena u Bosni i Hercegovini nije zaobišao ni ambalažne proizvode, te su cijene ovih artikala samo ove godine skočile i za oko 40 odsto.

Od kojih se sve proizvoda proizvodi kozmetika

Rimljani su od životinjske masti pravili kreme, a jedna je Talijanka puderom za lice ubijala muškarce. Danas je industrija kozmetike vrijedna pola bilijuna dolara, a sastojci se pronalaze u svakom kutku planeta.

Proizvodi iz BiH vraćaju izgubljenu poziciju

BANJALUKA, SARAJEVO - Proizvodi iz Srpske i FBiH vratili su izgubljeno mjesto na policama marketa na samoproglašenom Kosovu, što potvrđuje i podatak da su domaće kompanije za devet mjeseci ove godine tamo plasirale proizvode u vrijednosti od 81,7 miliona maraka, što je četiri puta više u odnosu na vrijednost robe koja je iz tamošnjih preduzeća stigla u BiH.

U centru Trebinja otvorena “Krajiška kuća”

TREBINJE- Gradonačelnik Mirko Ćurić otvorio je u centru Trebinja, zajedno sa Draškom Ilićem, direktorom Centra za razvoj poljoprivrede i sela Grada Banjaluka i direktorom Agrarnog fonda Grada Trebinja Veselinom Dutinom, objekat „Krajiške kuće“, u kome će se na oko 60 kvadrata prodavati više od 500 krajiških proizvoda sa 120 gazdinstava iz Banjaluke i onog dijela Krajine koji joj gravitira.

Prodaja domaćih proizvoda ispred zgrada

BANJALUKA - Prema projektu Centra za razvoj poljoprivrede i sela, ove godine planirana je prefabrikacija velikih poslovnih kontejnera koje bi dali na raspolaganje poljoprivrednim proizvođačima kako bi u nekoliko većih naselja mogli prodati ono što proizvedu, kazao je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor ovog centra.

Plastični proizvodi iz BiH stigli i do Mauritanije

BANJALUKA - Industrija plastike u Bosni i Hercegovini, uprkos pandemiji virusa korona, i prošle godine zabilježila je rast, kojim je dodatno smanjen disbalans između izvoza i uvoza u ovom sektoru.

Banjalučke delicije u Hercegovini, otvara se Krajiška kuća u Trebinju

TREBINJE, BANJALUKA - U Trebinju su u petak počeli građevinski radovi na adaptaciji poslovnog prostora u samom centru grada, u Ulici cara Lazara, koji će biti buduća "Krajiška kuća", prepoznatljivi brend Banjaluke sa delicijama poljoprivrednih proizvođača s ovog podneblja.

Cijena kilograma meda biće viša od 20 KM zbog slabih prinosa

BANJALUKA, SARAJEVO - Prinosa meda u BiH ove sezone zbog nepovoljnih vremenskih uslova gotovo da nije ni bilo, tvrde pčelari, a sve je to dovelo do skoka cijena pa tako sada kilogram kvalitetnijeg meda košta i do 20 KM, a kako kažu, može se očekivati da će cijene u nekom naredom periodu još rasti.

Dani domaćih proizvoda ispred "Krajiške kuće"

BANJALUKA - Manifestacija "Dani domaćih proizvoda - Banjaluka 2020" biće svečano otvorena u četvrtak u 15 časova na platou ispred "Krajiške kuće", najavljeno je iz Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Najčitanije