Razvod

Ovaj horoskopski znak se najčešće razvodi

Svi brakovi započinju s najboljim namjerama, međutim, često se dogodi da bračni život ne pruži partneru ono što je očekivao i čemu se nadao. Jedan znak Zodijaka najčešće doživljava krah bračne zajednice.

Šon Pen se zvanično razveo

Holivudski glumac Šon Pen nedavno je finalizovao razvod od svoje supruge Lejle Džordž, ali to ga uopšte ne raduje.

Razvodi se Ivana Šašić

Pjevačica i rijaliti učesnica Ivana Šašić objavila je na društvenoj mreži Facebook da se razvodi od Bojana Simića.

Razvela se Sonja Kolačarić poslije 14 godina braka

Glumica Sonja Kolačarić i njen emotivni partner, direktor dizajn studija Andrej Ivančević, odlučili su da se razvedu, a detalje nisu iznosili u javnost.

Razveo se glumac Aleksandar Srćeković Kubura

Glumac Aleksandar Srećković Kubura i fitnes instruktorka Marija Savić Srećković navodno su se zakonski razveli.

Kalina Kovačević otkrila sve o razvodu od drugog supruga

Glumica Kalina Kovačević rastala se od drugog supruga, naučnika Vladimira Rekovića, sa kojim je prije tri godine dobila ćerku Aniku, a sada je prvi put javno govorila o kraju njihove ljubavi.

Mediji: Razvela se Putinova kćerka

Putinova najstarija kćerka Marija Vorontsova se razvela. Marija je Putinova kćerka koju je dobio iz braka sa nekadašnjom prvom damom Rusije Ljudmilom Shkrebnevom, tvrde strani mediji.

"Gogi Sekulić muž ne da razvod"

Pjevačica Goga Sekulić i njen partner Uroš Domanović razišli su se prije šest mjeseci, iako pjevačica želi i zvanični prekid braka, Uroš navodno ne želi da joj da razvod.

Pjevačica Jelena Jevremović progovorila o bolnom razvodu

Kćerka legendarnog Mikija Jevremovića, Jelena Jevremović susrela se sa nizom životnih problema nakon očeve smrti.

Emina Jahović progovorila o razvodu braka i sinovima

Što se muškaraca tiče, za pravu ljubav ću uvijek otvoriti srce, ali prije svega umijem da uživam u sebi i svojoj djeci - rekla je pjevačica.

Razvodi se glumac Svetozar Cvetković

Glumac Svetozar Cvetković (63) i Jelena Đokić (44) se razvode, prenose domaći mediji. Poznati glumački par navodno još uvijek nije zvanično podnio papire za razvod sudu, ali su riješili da stave tačku na zajednicu koju su otpočeli 2006. godine, pišu srpski mediji.

Razvodi se osnivač grupe ABBA

Muzičar, producent, kompozitor i osnivač pop grupe ABBA, Bjorn Ulveus (76) razvodi se od druge supruge, Lene Ulveus, nakon 41 godine braka.

Oglasila se Goga Sekulić nakon priča da se razvodi

Popularna pjevačica Goga Sekulić potvrdila je za srpske medije da se razvodi od svjetskog prvaka u džiju-džicu, Uroša Domanovića, nakon šest godina braka tokom kog su dobili sina Vasilija Andreja.

Razvodi se Goga Sekulić

Pjevačica Goga Sekulić nedavno je podnijela zahtjev za sporazumni razvod braka od Uroša Domanovića, sa kojim je provela šest godina, tokom kojih su dobili sina, prenose srpski mediji.

Razveo se sin Duleta Savića

Sin Duleta Savića Uroš i njegova supruga Tijana Savić razveli su se poslije dvanaest godina braka. Njih dvoje su se sporazumno razveli prije tri mjeseca i ostali su odličnom odnosu.

Najčitanije