Reakcija

Pala prva klapa filma"Lančana reakcija" Dragana Bjelogrlića

Nakon nekoliko godina priprema i rada na scenariu, u Beogradu je sinoć pala prva klapa novog filmskog ostvarenja "Lančana reakcija", reditelja, glumca i producenta Dragana Bjelogrlića, najavili su producenti.

Putin: Zapad bi da podijeli rusko društvo, ali to tako ne ide

MOSKVA - Otvorene provokacije protiv ruskih oružanih snaga koje koriste strani mediji zahtjevaju detaljnu istragu i takve akcije moraju biti odlučno suzbijene, izjavio je danas ruski predsjednik Vladimir Putin.

Predstavnici političkog života reagovali na presudu Vikiću i ostalima

BANJALUKA - Predstavnici političkog života u Republici Srpskoj reagovali su danas nakon što je Sud Bosne i Hercegovine izrekao oslobađajuću presudu Draganu Vikiću, bivšem komandantu Specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike BiH, i Jusufu Pušini, pomoćniku ministra unutrašnjih poslova za uniformisanu policiju.

Trivić: Neistina je bila i ostala njihov narativ

BANJALUKA - Lažne optužbe Milorada Dodika i Željke Cvijanović da ja, moje stranačke kolege i PDP na bilo koji način snosimo odgovornost za sankcije koje su im uvedene od Ujedinjenog Kraljevstva nisu nikakvo iznenađenje, jer te dvije individue u svojim karijerama i ne pamte dan kada su poslednji put rekli istinu, rekla je ovo potpredsjednica PDP-a i narodni poslanik Jelena Trivić.

Dodik: Da li će Uberova pojasniti Bundestagu o hajci protiv Srpske

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je nakon, kako reče ambasador Njemačke u BiH Margret Uber, konstruktivnog razgovora sa njemačkim ministrom spoljnih poslova Analenom Berbok i sam bio zatečen huškačkom atmosferom, optužbama i prijetnjama koje su se čule neki dan iz Bundestaga.

Ambasada Kine u BiH: Nezadovoljstvo neprimjerenom izjavom Marfija

SARAJEVO - Kineska Ambasada u BiH izrazila je nezadovoljstvo neprimjerenom izjavom ambasadora SAD u BiH Majkla Marfija, navodeći da Kina smatra BiH ravnopravnom članicom međunarodne zajednice i prijateljskim partnerom za saradnju.

Dodik: Turkovićeva ne zastupa politike Predsjedništva BiH

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik napustio je danas dio sjednice Predsjedništva kojem je kao izvjestilac prisustvovala ministarka inostranih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković.

Dodik: Tražiću odgovornost Tužilaštva u Prijedoru

BANJALUKA - Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik govorio je danas nakon sastanka SNSD-a, a između ostalog komentarisao je i ubistvo načelnika kriminalističke policije u Prijedoru Radenka Bašića rekavši, između ostalog, da je za njega poražavajuće da tužilac u Prijedoru nije našao argumente koje je policija predočila.

Višković: Bezbjednosni sektor izdvojeni centar moći pod kontrolom bošnjačkih političara

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković danas je najoštrije osudio skandaloznu zabranu ulaska u BiH profosoru beogradskog Filozofskog fakulteta Milošu Koviću.

Dodik: Zabrana ulaska Koviću je atak na Srpsku i srpski narod

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da zabrana ulaska univerzitetskom profesoru Milošu Koviću u BiH predstavlja atak na Republiku Srpsku i srpski narod, kao i klasični pokušaj dizanja međunacionalnih tenzija.

Predsjednik Austrije osudio odluku Putina: "Kršenje suvereniteta"

BEČ - Predsjednik Austrije Aleksander van der Belen kritikovao je danas odluku ruskog kolege Vladimira Putina da uputi trupe u Donjeck i Lugansk, ukazujući da je to kršenje suvereniteta i teritorijalnog integriteta Ukrajine.

"Prizivanjem sankcija Džaferović pokazuje svoje neprijateljstvo prema Srpskoj i Srbima"

SARAJEVO - Kabinet srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika najoštrije je osudio i odbacio navode Šefika Džaferovića u vezi sa amandmanima Evropskog parlamenta, ističući da pozivanjem na uvođenje sankcija Dodiku, građanima i poslovnim subjektima iz Republike Srpske, on pokazuje političku nemoć, neznanje i neprijateljstvo prema Srpskoj i srpskom konstitutivnom narodu.

Preslatka reakcija psa koji je vidio mačiće, pogledajte šta je uradio

Snimak psa koji je upoznao mačiće koji su došli u njegovu porodicu hit je na društvenim mrežama. Jedna Ukrajinka snimila je svog ljubimca koji dolazi do tri mačića. Ponjušio ih je i pogledao, a potom otišao.

Pogledajte reakciju zlatnog retrivera kada je ugledao čistača prozora

​Video koji prikazuje trenutak kada se zlatni retriver sprijateljio s čistačem prozora postao je viralan na internetu te je dosegao broj od 33.4 miliona pregleda.

Reakcija dječaka koji se prvi put susreo sa psom

​Preslatki 14-mjesečni dječak nije mogao sakriti oduševljenje nakon što se prvi put u životu susreo sa psom.

Najčitanije