Rekonstrukcija

Rekonstruisana Vlada Hrvatske, potpredsjednica Anja Šimpraga

ZAGREB - Hrvatski sabor danas je većinom glasova izglasao poverenje dvojici novih ministara i potpredsjednici Vlade Anji Šimpragi iz Samostalne demokratske srpske stranke (S SDS).

Počela obnova centralne pješačke zone u Banjaluci

BANJALUKA - Rekonstrukcija centralne pješačke zone, na dijelu od Palate predsjednika do Narodnog pozorišta Republike Srpske, danas je zvanično počela, za šta je iz budžeta grada izdvojeno milion KM.

Plenković dobio odriješene ruke za rekonstrukciju vlade

ZAGREB - Predsjednik poslaničkog kluba HDZ-a Branko Bačić izjavio je danas da je na sastanku premijera Andreja Plenkovića sa koalicionim partnerima nije bilo riječi o rekonstrukciji vlade, ali je data puna podrška predsjedniku vlade za odlučivanje na tu temu.

Uskoro postavljanje šina na tramvajskoj trasi

SARAJEVO - Rekonstrukcija tramvajske pruge u Sarajevu teče planiranom dinamikom. U toku je završno betoniranje na tramvajskoj trasi, a uskoro će početi postavljanje šina.

Novi asfalt za ulicu Od Zmijanja Rajka u Srpskim Toplicama

BANJALUKA - Frekventna saobraćajnica u Ulici Od Zmijanja Rajka u naselju Srpske Toplice dobiće ove godine novi asfaltni sloj.

Raspisan tender za rekonstrukciju glavne saobraćajnice u Debeljacima

BANJALUKA - Za rekonstrukciju glavne saobraćajnice kroz Debeljake, grad Banjaluka je pokrenuo javnu nabavku za izbor izvođača radova, a kako bi se riješilo najvažnije infrastrukturno pitanje mještana ovog naselja.

Abazović: Aterirala priča o rekonstrukciji Vlade

PODGORICA - Potpredsjednik crnogorske vlade i lidera GP Ura Drtan Abazović izjavio je danas da nema pomaka, ni najavljenih novih razgovora o rekonstrukciji vlade i dodao da misli da je ta priča aterirala posljednjih dana.

Naučnici na osnovu DNK mumija rekonstruisali lica drevnih Egipćana

Naučnici su ponovo stvorili lica trojice muškaraca koji su živjeli u starom Egiptu prije više od 2.000 godina.

Abazovićeva URA novim uslovom koči rekonstrukciju Vlade

PODGORICA - Građanski pokret URA Dritana Abazovića koči rekonstrukciju Vlade i uslovljava prvo izradom analize dosadašnjeg rada tog izvršnog tijela.

Za glavne puteve u pet banjalučkih naselja pet miliona KM

BANJALUKA - Blizu pet miliona KM predviđeno je za rekonstrukciju i modernizaciju dotrajalih glavnih saobraćajnica u pet prigradskih naselja u Banjaluci, što će u velikoj mjeri popraviti uslove života mještanima, naveli su iz Gradske uprave Banjaluka.

Obnova zidova, podova i plafona u Muzičkoj školi "Vlado Milošević"

BANJALUKA - U toku je rekonstrukcija hodnika, zidova i plafona Muzičke škole "Vlado Milošević", a cilj je da se do avgusta završe svi radovi kako bi djeca u novoj školskoj godini ušla u ljepše i uređenije prostorije, kazao je za "Nezavisne" Damir Jovanić, direktor ove obrazovne ustanove.

Kući Pozderaca biće vraćen stari sjaj

CAZIN - Za rekonstrukciju kuće porodice Pozderac u Cazinu, kulturnoistorijskog spomenika pod zaštitom države, osigurano je 230.000 maraka i ovi radovi će početi u junu, potvrdili su iz Gradske uprave.

Ulica Ivana Gorana Kovačića u Banjaluci uskoro u funkciji (VIDEO)

BANJALUKA - Rekonstrukcija i modernizacija Ulice Ivana Gorana Kovačića, poveznica kružnih tokova kod "Lesnine" i "Centruma", trebalo bi krajem sljedeće sedmice da bude puštena u saobraćaj, potvrdili su za "Nezavisne" u preduzeću "Putevi RS", koje sprovodi ovaj projekat.

U toku obnova seoskih puteva kod Trebinja

TREBINJE- Trebinjska lokalna zajednica uz podršku “Hidroelektrana na Trebišnjici” u prvoj polovini septembra ubrzano radi na rekonstrukciji i uređenju seoskih puteva.

Rekonstruisan most koji povezuje Zvornik i Mali Zvornik

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović rekao je danas da su radovi na rekonstrukciji Mosta kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, koji preko Drine povezuje Zvornik i Mali Zvornik, završeni i da će do kraja dana most biti očišćen i predat na upotrebu.

Najčitanije