Rekreacija

Štab ublažio mjere, dozvoljene aktivnosti rekreativcima i sportistima

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije donio je odluku da se od danas dozvoljavaju rekreativne aktivnosti i treninzi sportskih organizacija i sportista u grupama do 30 osoba, saopšteno je iz Biroa za odniose s javnošću Vlade RS.

Banjalučko naselje Sime Matavulja dobija nove sadržaje za rekreaciju

BANJALUKA - U naselju Sime Matavulja u Banjaluci uskoro će početi gradnja novih sportsko-rekreativnih sadržaja, nakon što je ovih dana pokrenuta javna nabavka za izbor izvođača ovog posla, procijenjene vrijednosti oko 216.000 KM.

Umjesto nove aplikacije, treba vam više rekreacije

S prvim sunčanim danima poslije duge zime i ljudi se bude zajedno s prirodom. Sve se polako obnavlja, što motiviše na buđenje iz zimskog sna, te je potreba za aktivnijom svakodnevicom neophodna.

Kompleks na Manjači proširiće turističku ponudu Banjaluke

BANJALUKA - Turističko-rekreativni kompleks na Manjači primiće ovog proljeća prve posjetioce i uskoro će biti potpuno završena tri prostora za smještaj i odmor posjetilaca čiji je ukupni kapaciteta oko 600 ljudi, rekao je direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela Draško Ilić.

Pola zdravlja je u šetnji

Kada ste pod stresom ništa ne može da vas opusti kao duga šetnja, bilo u prirodi ili u gradu. Pa i ne mora da bude duga.

Pješačenje je najbolja rekreacija

Stručnjaci za rekreaciju tvrde da je svakodnevno pješačenje brzim korakom po pola sata za ogromnu većinu stanovništva najoptimalniji, a samim tim i najbolji način fizičke aktivnosti.

Banjalučani u parku "Mladen Stojanović" trče za pomoć udruženjima

BANJALUKA - Trkački rekreativni klub u nedjelju, s početkom u 10 časova, u parku "Mladen Stojanović" organizuje drugo kolo Trk lige sa humanitarnim karakterom.

Rekreacija za žene treće životne dobi

BANJALUKA - Projekat "Rekreacija žena treće životne dobi" počinje danas i trajaće do kraja godine.

Najčitanije