Slaviša Sandić

Gradnja mosta u Docu počinje do kraja godine

Izgradnja novog mosta u Docu trebalo bi da počne do kraja ove godine, potvrdio je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Sandić: Od četvrtka koridorski prevoz u tri pravca

BANJALUKA - U Banjaluci će od četvrtka, 26. marta, biti organizovan koridorski javni prevoz u tri pravca, rekao je načelnik gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić.

Radnička karta 44, đačka 30 maraka

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da očekuje da prevoznici prihvate prijedlog grada o povećanju cijene gradskog prevoza u prosjeku od sedam odsto i ako bude dogovora, to će biti novi cjenovnik od 1. marta.

Banjaluci dovoljno šest mostova

BANJALUKA - Venecija most, most Patre (Gradski most), most Rebrovac, Zeleni most, most u Srpskim toplicama i most u Docu - čine šest gradskih mostova koji bi, s obzirom na razvoj grada i potrebe komunikacije i povezanosti dvije obale, sasvim zadovoljavali potrebe grada.

Karte za autobus skuplje od 1. marta?

BANJALUKA - Prevoznici na teritoriji grada Banjaluka predali su zahtjev Gradskoj upravi za poskupljenje karata gradskog prevoza zbog uvođenja akciza i poskupljenja goriva, te bi građani već od sljedećeg mjeseca mogli izdvajati od 10 do 12 odsto više novca za mjesečne karte, a za pojedinačne minimalno 1,80 KM.

Najčitanije