Smještaj

Ovo je najbolja četvrt u Barseloni za traženje smještaja

Iako se sami centar Barselone može činiti kao idealna lokacija za smještaj, bilo uz pulsirajuću La Ramblu, ili u nekom od pet bulevara koji se spajaju u Las Ramblas, živopisni centar poznat po brojnim događanjima, kafićima i restoranima - zaljubljenici u španski grad ipak preporučuju mirniju četvrt.

Ćurić: Zauzeti skoro svi smještajni kapaciteti

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je danas da su u ovom gradu zauzeti skoro svi smještajni kapaciteti za novogodišnje praznike.

Oko 2.000 izbjeglica ostalo na bjelorusko-poljskoj granici

MINSK - Bjeloruski pogranični komitet saopštio je danas da se oko 2.000 izbjeglica nalazi kod bjelorusko-poljske granice od kojih je nekima obezbjeđen smještaj prethodne noći.

Njemački portal: Apartmani u Hrvatskoj drastično poskupjeli

Nagrađivani njemački portal Check24, koji se bavi poređenjem cijena, ovih je dana objavio da su cijene smještaja ovog ljeta skočile u odnosu na one iz pretpandemijske 2019. godine.

Iz Republike Srpske deset smještajnih kontejnera za Hrvatsku

PETRINJA - Srpsko narodno vijeće u Hrvatskoj osiguralo je preko Republike Srpske i predsjednice Srpske Željke Cvijanović deset smještajnih kontejnera za porodice ugrožene razornim zemljotresom u Hrvatskoj, rekao je danas potpredsjednik hrvatske Vlade iz redova Samostalne demokratske srpske stranke Boris Milošević.

Paprene cijene studentskih soba

BANJALUKA, PALE - Kako se bliži početak nove akademske godine, raste potražnja za stanovima koji se iznajmljuju, a pandemija izazvana virusom korona nije smanjila potražnju za privatnim smještajem.

"Banja Vrućica": Studenti u hotelu imaju ljekarski nadzor, osjećaju se dobro

TESLIĆ - Načelnik Republičkog štaba za vanredne situacije Milan Novitović izjavio je da su četiri studenta iz Bijeljine i po jedan iz Gacka i Srebrenice, koji su smješteni u karantin hotela "Posavina" u Banji Vrućici nakon povratka iz Njemačke, dobrog stanja i da borave u dobrim uslovima.

Migranti ostaju bez smještaja?

BIHAĆ - Ugovori o zakupu fabrike "Bira" u Bihaću i firme "Miral" u Velikoj Kladuši, u kojima su smješteni prihvatni centri za migrante, ističu 15. novembra i u ovom trenutku krajnje je neizvjesno da li će biti produženi.

Festivali ispunili hotele u Banjaluci, traži se krevet više

​Da su brojne manifestacije u gradu, kojih je u posljednja tri mjeseca bilo više od 100, privukle veliki broj turista, svjedoče podaci hotelijera da je samo proteklog vikenda popunjenost smještajnih kapaciteta bila oko 80 odsto.

Usvojene izmjene cjenovnika smještaja: Poslanicima jeftiniji apartmani

ISTOČNO SARAJEVO - Poslanici i ostali predstavnici Republike Srpske u institucijama BiH, koji se odluče da stanuju u Administrativnom centru Vlade RS u Istočnom Sarajevu, za mjesečno iznajmljivanje apartmana do sada su plaćali 475 maraka, s tim što od danas apartmanski smještaj mogu dobiti i za 400 KM.

Studenti traže da budu oslobođeni plaćanja smještaja 10 mjeseci

BANJALUKA - Grupa studenata okupila se ispred prvog paviljona studentskog centra Nikola Tesla u Banjaluci tražeći da brucoši, njih 87, koji su dobili smještaj u drugom paviljonu, budu oslobođenji plaćanja smještaja deset mjeseci, ili tri mjeseca sa hranom.

I dalje bez rješenja za smještaj migranata

SARAJEVO - Koordinator sa međunarodnim organizacijama koje se bave pitanjem migranata Husein Delić izjavio je Srni da je u posljednje vrijeme povećan broj migranata na području Velike Kladuše, a da i dalje nema nikakvog poboljšanja uslova za njihov smještaj.

Nekadašnja "Bira" novi smještaj za migrante?

BIHAĆ - Nova lokacija za smještaj migranata u Bihaću vjerovatno će biti nekadašnja tvornica za proizvodnju rashladnih uređaja "Bira" i u toku su pregovori o tome s vlasnikom te firme, potvrdili su u Međunarodnoj organizaciji za migracije (IOM).

Za migrante u planu kontejnersko naselje

BIHAĆ - Vlada USK traga za alternativnom lokacijom u Bihaću gdje bi se mogli izmjestiti migranti koji trenutno borave u Đačkom domu, kako bi se moglo izvršiti renoviranje ovog objekta.

Unija studenata RS strahuje da svi studenti neće imati smještaj

BANJALUKA - Unija studenata RS tvrdi da rekonstrukcija prvog i drugog paviljona Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka nije ni približno gotova, a nastava za studente prvog ciklusa studija počinje 8. oktobra, pa strahuju da svi studenti neće imati adekvatan smještaj.

Najčitanije