Spot

Maneskin objavio spot za pjesmu "Supermodel"

Poslije objavljivanje singla "Supermodel" i njegovog premijernog izvođenja u finalu Evrovozije, Maneskin je predstavio i spot za ovu numeru, koji su snimali u Londonu.

"Zoster" objavio spot za pjesmu "Čovjek želi da je ptica"

Grupa "Zoster" objavila je spot za pjesmu "Čovjek želi da je ptica", koja je treći singl s njihovog novog albuma "Najgori", za koju muziku i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman grupa "Zoster".

Marko Bošnjak za "Nezavisne": Glazba mi pomaže da razumijem sebe

Marko Bošnjak, mladić zavidnih vokalnih sposobnosti, na ovogodišnjem hrvatskom takmičenju "Dora", na kojem se bira predstavnik Hrvatske na "Evroviziji", predstavio se pjesmom "Moli za nas", a sada, više od mjesec dana nakon ove muzičke borbe održane u Opatiji, njegova pjesma dobila je i vizuelni prikaz.

Objavljen spot SNSD-a "Ne damo našu zemlju, šume i rijeke"

BANJALUKA - Savez nezavisnih socijaldemokrata objavio je spot u kojem ukazuje da ne treba dati Republiku Srpsku, njene rijeke i šume, ukazujući da ih Ustavni sud BiH želi da otme.

Lana Škrgatić objavila spot za pjesmu "Od kada tebe volim"

Lana Škrgatić, akademska muzičarka, kantautorka i multi-instrumentalistkinja, objavila je spot za pjesmu "Od kada tebe volim", koja se nalazi na njenom aktuelnom albumu "Avantura“.

Objavljen spot za pjesmu "Sveti Sava" Vojislava Ilića

Grupa autora uz podršku EXIT fondacije iz Novog Sada, danas je objavila video spot sa pjesmom "Sveti Sava", čiji je autor srpski pjesnik Vojislav Ilić, povodom obilježavanja Savindana.

"Јedina Srpska" ponovo na Јutjubu

Spot za pjesmu Beogradskog sindikata i Danice Crnogorćević "Јedina Srpska" ponovo je postavljen na Јutjub.

Adel objavila novi spot: "Prava umjetnost"

Pevačica Adel objavila je zvanični spot za pjesmu "Oh My God", koja je izašla kao dio njenog najnovijeg albuma "30".

Alen Hrbinić predstavio novi spot: "Vrijeme je da se pokrenemo"

Zamisli da budiš se, u novom svijetu bez olova, da nestane sva bol što tinja u grudima..., dio je nove pjesme "Pokreni se" Alena Hrbinića za koju je danas objavio videozapis.

Soraja Ćehić kreirala scenografiju za spot poznate grupe "Maneskin"

Soraja Ćehić, bosanskohercegovačka art direktorica i set dizajnerka, koja živi i radi u Rimu, kreirala je scenografiju za novi spot italijanske grupe "Maneskin" - pobjednici ovogodišnje "Evrovizije" početkom ovog mjeseca predstavili su pjesmu "Mammaamia", a u srijedu je objavljen video-zapis koji prati riječi pjesme.

Etno-grupa "Nebeska Krajina": Od zaborava čuvaju srpsko porijeklo i tradiciju

BOSANSKI PETROVAC - Etno-grupa "Nebeska Krajina" iz Bosanskog Petrovca, sa blagoslovom episkopa bihaćko-petrovačkog i rmanjskog Sergija, snimila je video-spot za pjesmu "Znaš li, rode mili, gdje su sveta mjesta?" s ciljem promocije krajiških svetinja, crkava i manastira.

Vunturišević: Neimaština proizvodi pohlepu, a danas je toga sve više

Bojana Vunturišević je pop senzacija regionalne muzičke scene, a upravo je predstavila novu pjesmu i zvuk pod nazivom "Money" pod producentskom kapom kuće "Bassivity".

Šerbedžija i Bogdan prvi put zajedno u spotu

Rade Šerbedžija i Goran Bogdan prvi put su snimili zajedničke kadrove u spotu za Šerbedžijinu pjesmu "Govorila je tako tiho, tiho, tiho".

Ana Nikolić objavila novu pjesmu "Nije mi do seksa"

Ana Nikolić danas slavi svoj 42. rođendan, a tim povodom objavila je novu, dugoočekivanu pjesmu "Nije mi do seksa", za koju je predstavila i spot.

Massimov novi hit "Mali krug velikih ljudi" dobio i video spot

Samo 10-ak dana nakon puštanja u radijski eter nova pjesma Massima "Mali krug velikih ljudi" postala je pravi hit.

Najčitanije