Sredstvo

Napravite sami sredstvo protiv komaraca uz ove sastojke

Idilične letnje noći jedino mogu upropastiti komarci. Da biste se zaštitili od njih nije potrebno da odvajate velike sume novca za raznorazne hemikalije. Napravite sami sredstvo prijatnog mirisa, neškodljo i bez hemije.

Kako djeluju proizvodi za njegu nakon brijanja i zašto ih koristimo

Brijanje uklanja dlake s lica, ali i dijelove gornjeg sloja kože. Sigurno je, ali kožu ostavlja osjetljivom na iritacije. Male posjekotine koje su posljedica brijanja mogu biti ulaz za bakterije, objašnjava dermatologinja Sonia Batra za Men's Health.

Četiri najefikasnija prirodna sredstva za čišćenje tepiha

Većina domaćica prljavštinu na tepisima rješava tako što ih na nekoliko puta godišnje pošalje u servise za pranje. Međutim, dešava se da nekada između dva profesionalna čišćenja podnih prostirki, prospemo kafu, vino, čaj, da na njemu završe dječje bojice ili mastilo od hemijske olovke.

Preminulo 10 Indijaca nakon konzumacije sredstava za dezinfekciju

ČENAJ - Deset muškaraca iz indijske države Andra Pradeš preminulo je u četvrtak od posljedica konzumacije dezinficijenasa na bazi alkohola.

CIK: Još nisu obezbijeđena sredstva za lokalne izbore

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH uputila je pismo Parlamentarnoj skupštini BiH u kojem je ukazano na činjenicu da još nisu obezbijeđena sredstva za sprovođenje predstojećih izbora.

Da li je pametno prati automobil sredstvom za pranje suđa?

Prilikom pranja auta, a u nedostatku autošampona nerijetko se dogodi da se posegne za nekim drugim dostupnim sredstvom, najčešće onim za pranje suđa.

Najčitanije