Storidž

Ukinut pritvor uhapšenima u akciji "Storidž"

SARAJEVO - Sud Bosne i Hercegovine na prijedlog Tužilaštva BiH, ukinuo je pritvor osumnjičenima u akciji "Storidž": Veljku Ugrenoviću, Mladenu Grbiću, Savi Dragišiću, Saši Vidoviću, Filipu Munjeranu, Gordanu Gvozdenu, Draženu Karanu, Nebojši Tojagiću i Dariu Taškovu i odredio im mjere zabrane.

Trojac uhapšen u nastavku "Storidža" predat Tužilaštvu BiH

SARAJEVO - Trojac uhapšen u nastavku akcije "Storidž" predat je jutros Tužilaštvu BiH, navedeno je na sajtu Tužilaštva.

Prijedorčani i Sanjanin uhapšeni u nastavku akcije "Storidž"

​BANJALUKA - U nastavku akcije "Storidž" policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su uhapsili još tri osobe iz Prijedora i Sanskog Mosta koje terete za organizovani šverc droge.

Ukinut pritvor uhapšenom u akciji "Storidž 2"

SARAJEVO - Sud Bosne i Hercegovine, ukinuo je mjeru pritvora osumnjičenom Darku Vujiću, uhapšenom u akciji "Storidž 2", i odredio mu određene mjere zabrane.

Oglasilo se Tužilaštvo: Uhapšene u Banjaluci dovode u vezu i s teškim ubistvima

BANJALUKA - Policijski službenici MUP-a RS, na području Banjaluke uhapsili su danas više osumnjičenih, koji se mogu dovesti u vezu i s naručiocima i počiniocima teškog ubistva Radenka Bašića, načelnika krim-policije Prijedor, saopšteno je danas iz Tužilaštva BiH.

Na mjestu pretresa u Banjaluci izuzeta dva motora

BANJALUKA - Iz zgrade u banjalučkom naselju Obilićevo, gdje je policija od jutros, upravo su izuzeta dva motocikla, a pretpostavlja se da je u pitanju dokaz.

Ukinut pritvor trojcu uhapšenom u akciji "Storidž 2"

SARAJEVO - Uhapšenima u akciji "Storidž 2" Radivoju Lekiću, Aleksandru Vitezu i Dragoslavu Radakoviću, Sud BiH ukinuo je pritvor i odredio mjere zabrane.

Pritvoreno 14 od 15 uhapšenih u akciji "Storidž 2"

SARAJEVO - Sud BiH odredio je pritvor za 14 osumnjičenih u akciji "Storidž 2" zbog sumnje da su se bavili organizovanim švercom narkoticima, dok je jedan pušten na slobodu, saznaju "Nezavisne novine".

Predložen pritvor za 15 uhapšenih u akciji "Storidž 2"

SARAJEVO - Nakon ispitivanja osumnjičenih, tužilac Tužilaštva BiH uputio je prema Sudu BiH, prijedlog za određivanje mjere pritvora za 15 osumnjičenih uhapšeni u akciji "Storidž 2".

Suspendovani komandir nakon hapšenja u akciji "Storidž 2" dobio otkaz

GRADIŠKA - Suspendovani komandir Jedinice za podršku Policijske uprave Gradiške uhapšen u akciji "Storidž 2" Dragan Gavrilović dobio je otkaz u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, saopšteno je iz MUP RS.

Uhapšeni u akciji "Storidž 2" predati Tužilaštvu BiH

Uhapšeni u akciji "Storidž 2" predati su jutros Tužilaštvu BiH.

Lukač: Uhapšena lica u akciji "Storidž dva" će dati korisne podatke

​Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da će danas uhapšena lica u akciji "Storidž dva" dati korisne podatke policiji i Tužilaštvu sa ciljem rasvjetljavanja krivičnih djela iz ranijeg perioda.

"Storidž 2" u Gradišci otkrio improvizovanu laboratoriju za uzgoj droge

BANJALUKA - ​BANJALUKA U akciji "Storidž 2", u kojoj je uhapšeno 19 osoba osumnjičenih za trgovinu drogom i oružjem te krijumčarenje ljudi, između ostalog, pronađena je i improvizovana laboratorija za uzgoj droge, a nekoliko osoba obuhvaćenih akcijom je u bjekstvu.

Poznata imena uhapšenih u akciji MUP-a i SIPA

BANJALUKA - Većina uhapšenih u akciji "Storidž 2" od ranije su poznati policiji a u toku su pretresi na 50 lokacija, sumnja se da su izvršili krivična djela organizovani kriminal, neovlašteni promet opojnih droga, neovlašten promet oružja i vojne opreme i krivično djelo krijumčarenje ljudi.

Ogromna količina droge pronađena u Gradišci, pretresi u toku

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, u okviru operativne akcije "Storidž", pronašli su ogromnu količinu opojne droge skank na području Gradiške, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Najčitanije