Suze

Nagrađeni najbolji na konkursima "Suze kozare" i "Zlatno pero"

U Gradišci je večeras održana Vidovdanska svečana akademija, na kojoj su proglašeni najbolji na međunarodnim pjesničkim konkursima "Suze Kozare" i "Zlatno Pero", na koje je pristiglo oko 100 prijava iz 10 država.

Kako da isjeckate crni luk bez suza

Malo je kuvanih jela koja su ukusna bez dinstanog crnog luka i isto tako je malo domaćica kojima sjeckanje crnog luka za pripremu jela ne tjera suze na oči.

Zašto se kaže "krokodilske" suze

Hiljadu puta do sada ste čuli za izraz"krokodilske suze". Danas uz pomoć ovog članka će te saznatii zašto se u narodu kaže liješ “krokodilske suze".

Kim Jong Un u suzama na paradi, izvinio se zbog "neuspjeha"

PJONGJANG - Lider Sjeverne Koreje Kim Jong Un uputio je izvinjenje građanima zbog, kako je rekao, neuspjeha u vođenju zemlje tokom pandemije virusa korona, a tom prilikom je i zaplakao.

Hit na Instagramu: Kako da očistite luk za pet sekundi bez suza

Jedna od najneprijatnijih situacija u kuhinji za mnoge je upravo onaj dio kada moraju da oljušte luk. Jedan korisnik Instagrama ima rješenje.

Virus aktivan u suzama zaraženih koronom i do 27 dana

Virus SARA-CoV-2, koji je odgovoran za pandemiju COVID-19, aktivan je i u suzama zaraženih pacijenata, pokazalo je istraživanje Nacionalnog Instituta za infektivne bolesti u Rimu.

Dječje suze u apelima za pomoć

Iako su dječje suze i bol najpotresniji okidač za izazivanje emocija kod ljudi, ipak bi svi mi zajedno, kao predstavnici medija, ali i čitavo društvo, trebalo da obratimo pažnju na način kako prikazujemo dijete u javnosti.

Najčitanije