Tastatura

Pomoću ove tastature možete postavljati svjetske rekorde u kucanju

CharaChorder može da upisuje ​​pojedinačna slova, ali prava stvar postiže se "stvaranjem akorda", pri čemu se unosi nekoliko slova odjednom.

Logitech Bolt tastature nude veću bezbjednost i kvalitet veze

Nova linija Logi Bolt tastature i miševa može se povezati sa računarima direktno putem Bluetootha, ali povezivanje putem USB ključa Logi Bolt donosi ogromne prednosti, a najveće su bezbjednost i kvalitet veze.

Pet zanimljivih, ali skrivenih prečica na tastaturi

Bilo da želite da se našalite sa nekim, ili tražite prečice koje će vam olakšati život, ne brinite, vaša tastatura je tu da vam pomogne.

Najčudnija tastatura za telefon

Kako ekrani smartfona rastu, upotreba tastatura na ekranu jednom rukom postala je problematična za svakoga bez zaista velikih šaka. Za sve ostale, rješenje je možda TipeCase - futrola za pametni telefon sa pet tastera namijenjenih za unošenje teksta jednim rukom.

Pogledajte nekoliko jednostavnih načina kako očistiti tastaturu

Tastatura je jedna od najprljavijih stvari koju posjedujete i držite u kući stoga biste o tome trebali voditi računa i temeljno je očistiti.

Zašto ćirilična tastatura na iPhoneu ima latinično slovo S?

Korisnici reddita poveli su prilično zanimljivu debatu u vezi sa ćiriličnom tastaturom na iPhoneu.

Kako je nastala najpoznatija prečica na tastaturi?

U kompaniji IBM, sada već davne 1980. godine, vrijedno se radilo na konstrukciji sprave koja će postati poznata pod nazivom Personal Computer.

Trinaest prečica na tastaturi

Ove prečice na tastaturi nesumnjivo će vam koristiti u radu. Naravno, sve se to može učiniti i uz pomoć miša, ali zašto ne biste olakšali sebi život i poboljšali svoje vještine?

Najčitanije