Telegram

Telegram zvanično dobio pretplatu, poznata cijena

Nakon što je početkom mjeseca osnivač Telegrama Pavel Durov najavio Telegram Premium, popularna aplikacija za razmjenu poruka je sada počela da nudi pretplatničku verziju korisnicima.

Stiže Telegram Premium pretplata sa brojnim poboljšanjima

Telegram će uskoro početi da nudi neke funkcije iza pretplate, a u objavi na blogu je najavljeno da servis uskoro pokreće Telegram Premium pretplatu, koja će korisnicima omogućiti nove funkcije, brzinu i resurse.

Telegram ima novu funkciju tajmera za automatsko brisanje poruka

Telegram, popularna aplikacija za razmjenu poruka, je prošle godine uvela novu funkciju tajmera - koja bi mogla biti omogućena na 24 časa ili 7 dana - za automatsko brisanje poruka za sva Telegram ćaskanja.

Telegram sada omogućava da podesite bilo koji zvuk za obavještenja

Nakon novog ažuriranja, korisnici Telegrama sada mogu da postave bilo koji zvuk za notifikacije, saopštila je kompanija.

Cvijanovićeva uputila telegram saučešća porodici slovenačkog konzula

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća porodici slovenačkog konzula u Banjaluci Marjana Rističa i Ambasadi Republike Slovenije u BiH.

Telegram preuzeo korisnike Facebooka i Instagrama

Ruske društvene mreže doživaljavaju procvat nakon ukidanja "Facebooka" i "Instagrama" - tako je ruska mreža "Telegram" za dvije sedmice sa 48 odsto korisničkog ukupnog udjela u interenet komunikaciji "skočila" na 63 odsto.

Ukinuta blokada Telegrama u Brazilu

BRAZILIJA - Manje od 48 časova nakon suspendovanja aplikacije za razmjenjivanje poruka Telegram u Brazilu, sudija Vrhovnog suda rekao je da servis može da nastavi rad jer je ispunio sudsko naređenje.

Vučić: Dobio sam neke čudne telegram informacije, tiču se regiona

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na TV Pink da će Srbija sačuvati mir.

Telegram se suočava sa velikim opterećenjem u Evropi

Popularna aplikacija za razmjenu poruka je "pod udarom" velikog protoka podataka.

Njemačka najavila mogućnost ukidanja Telegrama

BERLIN - Njemačka bi mogla da ukine Telegram ukoliko servis za slanje brzih poruka nastavi da krši njemački Zakon, izjavila je njemački ministar unutrašnjih poslova Nensi Fizer.

Problemi u radu Telegrama

Korisnici aplikacije Telegram širom svijeta prijavili su probleme u njenom funkcionisanju, vidi se iz podataka sajta Downdetector, koji prati greške i povezanost popularnih internet lokacija.

Aplikacija Telegram preuzeta više od milijardu puta

Aplikacija sa sjedištem u Dubaiju, koja je lansirana krajem 2013. godine, premašila je taj broj prije par dana, a kao njeno najveće tržište ispostavila se Indija.

Ruski sud kaznio Facebook i Telegram

Ruski sud kaznio je Facebook, platformu društvenih medija, sa 17 miliona rubalja i aplikaciju za razmjenu poruka Telegram sa 10 miliona rubalja zbog kršenja administrativnih pravila.

Administrator jedne od "Telegram grupa" iznio odbranu

NIŠ - U Tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala danas je ispitan Nišlija N.S. (25) koji se sumnjiči da je bio administrator grupa na aplikaciji Telegram, te da je činio javno dostupnim fotografije i video-snimke pornografske sadržine nastale iskorišćavanjem maloljetnog lica.

Telegram kažnjen, a investitorima vraća više od 1,2 milijardi dolara

Veliki san o kriptovaluti Pavela Durova za njegovu uslugu slanja poruka Telegram završava se građanskom nagodbom u iznosu od 18,5 miliona dolara sa američkom Komisijom za hartije od vrednosti (SEC) i obećanjem da će vratiti više od 1,2 milijarde dolara koje su investitori uložili u njegov digitalni token TON.

Najčitanije