Tesla

Uznemirujući rezultati: Teslin auto-pilot opasan po djecu

Profesionalni test-vozač isprobao je na poligonu u Kaliforniji najnoviju verziju Teslinog auto-pilota i rezultati su, najblaže rečeno, uznemirujući.

Mask izvršio najveću prodaju akcija Tesle do sada

NJUJORK - Američki milijarder Ilon Mask prodao je akcije Tesle za 6,9 milijardi dolara, što je najveća prodaja do sada, da bi, kako kaže, izbjegao rasprodaju akcija tog proizvođača električnih vozila u posljednjem trenutku, u slučaju da bude primoran da nastavi sporazum o kupovini Twittera.

VW i Stellantis prestigli Teslu

Njemački koncern i francusko-italijansko-američki automobilski gigant zauzeli su prva dva mjesta u Evropi po prodaji EV u prvoj polovini 2022.

Dok puniš Teslu kupaš se u bazenu

Jedan od razloga zašto ljudi izbjegavaju kupovinu električnog vozila je dugo vrijeme čekanja da se baterija napuni.

Ilon Mask prodao 75 odsto svojih bitcoina

Početkom prošle godine kompanija Tesla u vlasništvu Ilona Muska uložila je 1,5 milijardi dolara u bitcoin, oslanjajući se na ono što je proizvođač električnih automobila nazvao "dugoročnim potencijalom digitalne valute".

Iz Tesle otpušteno 200 radnika, gasi se ofis u San Mateu

Kompanija "Tesla" zatvara kancelariju u San Mateu, u Kaliforniji, i gasi oko 200 radnih mjesta tamo, u okviru širih napora za smanjenje troškova, potvrđeno je za CNBC.

Tesla - sve skuplji automobili

Tesla je ponovo podigao cijene za sve svoje modele automobila u Sjedinjenim Državama. To je posljedica stalnih problema u globalnom lancu snabdijevanja i rastućim cijenama sirovina.

Vozilima Tesla zabranjeno kretanje u mjestu okupljanja rukovodstva Kine

Počevši od 1. jula, automobilima kompanije Tesla biće zabranjen ulazak u kineski priobalni okrug Bejdaihi u periodu od najmanje na dva mjeseca.

Tesla se zapalio na otpadu - tri nedjelje nakon udesa

Prema komentarima vatrogasaca, automobil se nekoliko puta ponovo zapalio tokom pokušaja gašenja požara.

VW bi mogao da proda više električnih automobila od Tesle već 2024.

Tokom narednih nekoliko godina, dva proizvođača automobila će se boriti za vodeću ulogu u globalnoj prodaji električnih vozila, ostavljajući ostatak automobilske industrije daleko iza sebe, navodi se u analizi.

Kako izgleda Tesla Cybertruck iznutra

Na internetu su se pojavile prve fotografije unutrašnjosti prototipa Tesla Cybertruck.

Proširuju istragu nad Teslom: Autopilot se isključi sekund prije nesreće?

Američke vlasti proširuju istragu nad Teslom. Naime, ove sedmice Nacionalna uprava za bezbjednost u putnom saobraćaju (NHTSA), agencija pod vođstvom ministra saobraćaja Pita Butidžidža, rekla da će ispitati 830.000 Teslinih automobila u sve četiri trenutne linije modela, što je 11 posto više vozila nego što su prethodno ispitivali.

Mask: Rukovodioci moraju da rade iz kancelarije barem 40 časova sedmično

VAŠINGTON - Direktor "Tesle" Ilon Mask navodno je zaprijetio da će otpustiti rukovodioce u kompaniji ukoliko ne nastave da rade iz kancelarija barem 40 časova sedmično, javila je američka agencija "Blumberg".

Šta raditi dok čekate da vam se napuni električni automobil

Ukoliko vam se isprazni električni automobil, čeka vas barem pola sata punjenja. Šta ćete raditi u tom periodu?

Takmičenje u hakovanju, pobjednik odvozi Teslu i 600.000 dolara

Na tradicionalnoj, 15. po redu Pwn2Own konferenciji, u organizaciji Zero Day Initiative, održanoj od 18. do 20. maja u Vankuveru, okupio se veliki broj istraživača-hakera koji su imali za cilj da pronađu sigurnosne propuste u proizvodima poznatih tehnoloških kompanija.

Najčitanije