Teslić

Dodik: Sve što nosi epitet razvojnog dolazi iz SNSD-a, vlasti i Vlade

TESLIĆ - Sve što nosi epitet razvojnog u posljednjih 10 godina dolazi od SNSD-a, vlasti i Vlade Republike Srpske, bez obzira ko da je na funkciji, izjavio je danas predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Totalna šteta nakon požara na pogonu za preradu mlijeka "Mons Produkt"

DOBOJ - Totalna šteta ostala je iza požara na pogonu za preradu mlijeka firme "Mons Produkt" u teslićkom naselju Očauš, potvrđeno je "Nezavnisnim".

Prilikom paljenja niskog rastinja, vatra zahvatila pet dunuma šume

​TESLIĆ - Prilikom paljenja niskog rastinja u Tesliću, vatra se proširila te zahvatila nisko rastinje i šumu na površini od oko pet dunuma.

U Tesliću ukradena prikolica

​TESLIĆ - Policija u Tesliću traga za jednom ili više osoba koje su ukrale prikolicu.

Optužen za falsifikovanje isprava i neovlašteno korištenje podataka za izbore

TESLIĆ – Osnovni sud u Tesliću potvrdio je optužnicu protiv Darka Jovetića zbog krivičnih djela falsifikovanje isprava i neovlašteno korištenje ličnih podataka.

Od osobe iz Tešnja oduzeti spid i marihuana

​DOBOJ - Od osobe N.M. iz Tešnja koja je kontrolisana u teslićkom naselju Žarkovina oduzeto je 3,5 grama spida i 6,3 grama marihuane, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Još traje potraga za Brankom Babić iz Teslića, porodica moli za pomoć

TESLIĆ - Branka Babić (63) iz Teslića nestala je 24. decembra prošle godine i porodica još uvijek traga za njom.

Osumnjičen da je pijan i bez vozačke usmrtio pješaka

TESLIĆ - Slaviša Č. iz Teslića poginuo je nakon što ga je udario mercedes kojim je upravljao Goran C.iz tog mjesta, koji je kako saznajemo vozio pijan i bez vozačke dozvole.

Uhapšen pijani biciklista

DOBOJ - Policija je u Tesliću uhapsila biciklistu čiji su inicijali M.B. iz ove opštine kod koga je utvrđeno 2,88 promila alkohola u organizmu.

Poginuo pješak kojeg je udario mercedes

DOBOJ - Lice čiji su inicijali S.Č. iz Teslića poginulo je nakon što ga je udarilo vozilo mercedes kojim je upravljao pijan vozač čiji su inicijali G.C. sa područja ove opštine.

Teslićanin vrijeđao učiteljicu na času

TESLIĆ - Protiv Saliha K. iz Teslića policija je podnijela izvještaj zbog sumnje da je, pred učenicima, vrijeđao i psovao učiteljicu Osnovne škole u mjestu Kamenica u opštini Teslić.

U razmaku od tri sata gorjeli kuća, garaža, auto i traktor

KOTOR VAROŠ, TESLIĆ - U dva požara koji su se u roku od tri sata desili u Kotor Varošu i Tesliću, gorjela je kuća, kao i garaža u kojoj su bili automobil, traktor i razne mašine i alati.

Teslićanka vozila auto sa skoro 3,50 promila alkohola u krvi

TESLIĆ - Tridesetšestogodišnja Nataša R. uhapšena je u Tesliću nakon što je vozila sa 3,34 g/kg alkohola u krvi.

Učestvovao u nezgodi pa mu oduzeli auto

TESLIĆ - Policajci iz Teslića juče su od G.T. iz ove opštine, koji je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, oduzeli putnički automobil pasat, saopšteno je iz PU Doboj.

Optuženom za premlaćivanje i pljačku starice u Tesliću ponovo sude

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je presudu kojom je Alen Talo iz Tešnja, oslobođen optužbi za razbojništvo nad staricom K.A. iz Teslića kojoj je upao usred noći u kuću i pretukao je opljačkao sa saučesnicima koji nisu još otkriveni, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Najčitanije