Tetovaže

Na tetovaže i pirsinge potrošio 15.000 evra: "Ne pratim trendove, ja sam trend"

Mladić iz Njemačke (28) koji je na društvenim mrežama poznat pod pseudonimom "Black Depression", godinama je atrakcija gdje god da se pojavi.

Italijani evropski šampioni po broju tetoviranih stanovnika

Italija je sa 12,8 odsto tetoviranih stanovnika na prvom mjestu u Evropi, naročito kada se radi o populaciji između 18. i 44. godine starosti.

Kako da sakrijete tetovažu kada idete na razgovor za posao

Ako želite da sakrijete tetovažu koja se nalazi na vidljivom mjestu, moraćete da koristite šminku.

Banjalučka šetališta dobila skrivene tetovaže

"Otkrivanje tetovaža", umjetničkih radova nastalih tokom realizacije projekta "Istetoviraj grad", održano je danas na njihovim lokacijama.

Met Dejmon pokazao nove tetovaže

Veliki broj poznatih voli tetovaže i rado ih pokazuju, a poznati glumac Met Dejmon nije izuzetak.

Život s tetovažama borba s predrasudama

Bh. tattoo majstori imaju pune ruke posla. Tetoviraju se, kažu, ljudi svih generacija, a najviše mladi. Samim tim, sve je više i onih kojima je ovaj ukras na tijelu postao prepreka u potrazi za poslom, koja je u našoj zemlji i za one koji "ne iskaču iz šablona", poprilično teška i neizvjesna.

Tradicionalne tetovaže u rukama stogodišnjakinje

Okruženo poljima riže i pejzažom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, planinsko selo Buskalan je dom dvjestotinak domaćinstava. Nalazi se u provinciji Kalinga na Filipinima, a od glavnog grada Manile je udaljeno oko 15 sati vožnje.

Brazilka koja zarađuje na lošim tetovažama

Dosadile su vam "obične" tetovaže? 26-godišnja Helena Fernandes iz Brazila otvorila je vlastiti tattoo salon u kući, a svoje radove naziva "tatuagens peba" ili doslovno prevedeno "trash tetovaže".

Uskoro ćete moći istetovirati zvuk

Nejt Sigard iz Los Anđelesa je došao na ludu ideju o “zvučnim” tetovažama nakon što su njegovi prijatelji zatražili tetovažu zvučnih valova pjesme Eltona Džona.

Najčitanije