Twitter

Twitter testira novu funkciju za objavu dužeg sadržaja

Twitter testira novu funkciju za blogovanje u dužem formatu, koja će nositi naziv Twitter Notes. Funkcija se trenutno testira od strane selektovanog broja korisnika u nekoliko zemalja.

Paprena kazna za Twitter: Šta je sad pošlo po zlu?

O društvenoj mreži Twitter nedjeljama ne prestaje da se priča, ali ne baš u pozitivnom kontekstu.

Investitori tuže i Twitter i Maska: "Prekršeni su zakoni"

Grupa investitora u Twitteru podigla je tužbu protiv Ilona Maska i same platforme zbog njegove ponude za preuzimanje teške 44 milijarde dolara.

Twitter spreman da zaključi ugovor s Maskom za 44 milijarde dolara

NJUJORK - Kompanija Twitter je saopštila danas da je za zaključenje kupoprodajnog ugovora sa Ilonom Maskom u vrijednosti od 44 milijarde dolara po ranije ponuđenoj cijeni i uslovima.

Mask nagovijestio nižu cijenu za kupovinu Twittera

Američki preduzetnik i milijarder Ilon Mask nagovijestio je da će možda tražiti nižu cijenu za kupovinu Twittera, ocijenivši da je moguće da na toj društvenoj ima najmanje četiri puta više lažnih naloga nego što kompanija tvrdi.

Twitterov pravni tim optužuje Maska za kršenje sporazuma o tajnosti

Ilon Mask je na Twitteru objavio da ga je pravni tim Twittera optužio za kršenje sporazuma o tajnosti (NDA), otkrivanjem da je veličina uzorka za provjeru automatizovanih korisnika platforme društvenih medija bila 100.

Mask želi da učetvorostruči broj korisnika Twittera do 2028. godine

Jedno od većih pitanja, koja se postavljaju od trenutka kada je Ilon Mask kupio Twitter, jeste kako bi servis mogao da se promijeni pod njegovim vođstvom.

Mask: Ako umrem pod misterioznim okolnostima, bilo je dobro poznavati vas

Ilon Mask, izvršni direktor Tesle, a uskoro i novi vlasnik Twittera, poznat po tome što izaziva oluju svojim tvitovima, izazvao je danas još jednu nakon tvita u kojem govori o svojoj smrti "pod misterioznim okolnostima".

Mask postaje privremeni direktor Twittera?

​VAŠINGTON - Očekuje se da će Ilon Mask postati privremeni direktor Twittera na nekoliko mjeseci nakon što dovrši kupovinu ove društvene mreže za 44 milijarde dolara, javio je danas CNBC pozivajući se na izvore.

Twitter kopira Instagram i testira novu funkciju

​Twitter je počeo sa testiranjem "Circles" funkcije, a Twitter Circle je ekvivalent Close Friends listi na Instagramu.

Mask: Twitter će uvijek biti besplatan za obične korisnike

Najbogatiji čovjek na svijetu Ilon Mask izjavio je da će Twitter uvijek biti besplatan za obične korisnike, ali da bi moglo da dođe do promjene u cijenama za komercijalne i državne korisnike.

Twitter ima skrivenu funkciju za koju mnogi ne znaju

Direktne poruke (DM) na Twitteru sadrže tajni keš (cache), koji je skriven iza podešavanja privatnosti servisa.

Twitter priznao da je godinama “slučajno" brojao više korisnika nego što su imali

Twitter je u četvrtak objavio zaradu u prvom tromjesečju, promašivši očekivanja Volstrita o prihodima, ali je dodao korisnike.

Mask prodao akcije Tesle za četiri milijarde zbog kupovine Twittera

Američki milijarder Ilon Mask je prodao akcije Tesle za oko 4 milijarde dolara nakon što je sklopio ugovor o kupovini društvene mreže Twitter vrijedan 44 milijarde dolara.

Twitter kažnjen u Rusiji

Sud u Moskvi kaznio je danas Twitter sa tri miliona rubalja (oko 37.000 evra) jer je, kako je navedeno u obrazloženju, odbio da ukloni postove sa uputstvima za pripremanje Molotovljevih koktela i sa nacističkim kukastim krstovima.

Najčitanije