Ulazak

Ko sada može da putuje u Njemačku?

Epidemiološka situacija u Njemačkoj je dramatična. I pored trenutne situacije, pravila za ulazak u Njemačku su djelimično blaža nego što su bila prije godinu dana.

Obilježeno 103 godine od ulaska srpske vojske u Banjaluku

BANJALUKA - U banjalučkom Hramu Hrista Spasitelja, parastosom za sve nestale i poginule borce i civile u Prvom svjetskom ratu počelo je obilježavanje 103 godine od ulaska srpske vojske u Banjaluku.

Nova pravila za ulazak u Njemačku

NJEMAČKA - U nedjelju stupa na snagu nova odluka - sve osobe koje nisu vakcinisane ili nisu preležale virus korona, a dolaze u Njemačku iz visokorizičnih zemalja, među kojima je i BiH moraće u desetodnevnu izolaciju po dolasku, saopšteno je danas iz Epidemiološkog instutita Robert Koh

Ulazak u Sloveniju od subote za vakcinisane i one koji su preležali kovid

LJUBLJANA - Ulazak u Sloveniju od subote, 13. februara, biće moguć bez karantina ili negativnog testa na virus korona za one koji su vakcinisani s dvije doze vakcine protiv kovida-19 i one koji su ga preboljeli, te o tome imaju potvrdu ljekara, odlučila je danas slovenačka vlada.

Ukinuta zabrana ulaska Georgievu u Crnu Goru

PODGORICA - Muzičaru Vladi Georgievu ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru, koju je donijela prethodna vlast.

Obrt u slučaju Georgiev, zabrana nije na 10 godina

Uprava crnogorske policije donijela je rješenje o zabrani ulaska Vladi Geogrievu u Crnu Goru, ali to rješenje nije vremenski ograničeno, i rok važenja zabrane nije 10 godina, kao što je navedeno u saopštenju advokatske kancelarije koja ga zastupa, saopštila je crnogorska policija.

Georgiev: Izjednačili me s teroristima

Muzičar Vlada Georgiev kome je Uprava policije Herceg Novi zabranila ulazak u Crnu Goru do 2030. godine kaže da su ga izjednačili sa teroristima i kriminalcima i to samo zbog njegovih prosrpskih stavova.

Vladi Georgievu zabranjen ulazak u Crnu Goru do 2030. godine

Uprava policije Herceg Novi zabranila je pjevaču Vladi Georgievu ulazak u Crnu Goru do 2030. godine, saopštila je advokatska kancelarija Tomanović, koja zastupa Georgieva.

Vladi Georgievu uručena zabrana ulaska u Crnu Goru

Poznati pjevač Vlado Georgijev objavio je na svom Twitter profilu da mu je na granici s Crnom Gorom uručena zabrana ulaska u tu zemlju.

Može li Đoković u Crnu Goru?

Novak Đoković planirao je niz turnira u zemljama bivše Jugoslavije, ali bi južne komšije mogle da mu pokvare te planove.

Objavljena posebna pravila za ulazak stranaca u Hrvatsku

ZAGREB - Hrvatska je otvorila granice za svoje državljane, a stranci mogu da uđu pod određenim uslovima i na granici moraju dokumentacijom da dokažu svrhu svog boravka.

PCR test za ulazak u Srbiju više neće biti potreban

BEOGRAD - Krizni štab predložiće Vladi Srbije da se od petka ukine obaveza da građani Srbije, kao i stranci, moraju da imaju negativan PCR test prilikom ulaska u tu zemlju.

Brnabić: Liberalizovati ulazak u Srbiju što je moguće više

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da će se nastojati da se ulazak u Srbiju liberalizuje što je više moguće, ističući da je, osim zaštite zdravlja ljudi, cilj da se što prije ostvari pun ekonomski oporavak i rast naše zemlje.

Za ulazak u Srbiju potreban negativan test ne stariji od tri dana

BEOGRAD - Za ulazak u Srbiju sada će biti neophodan negativan test na virus korona, koji nije stariji od tri dana.

Definisana procedura dolaska stranaca u RS zbog poslovnih obaveza

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da je danas definisana jasna procedura u vezi s ulaskom stranih državljana u RS zbog poslovnih obaveza kojom je predviđeno izdavanje rješenja od nadležne inspekcije.

Najčitanije