UniCredit Bank Banjaluka

UniCredit Bank Banjaluka zvanična banka partner ovogodišnjeg izdanja OK Festa

UniCredit Bank Banjaluka zvanična je Banka partner ovogodišnjeg izdanja Nektar OK Festa, jednog od najvećih regionalnih muzičkih festivala, koji će biti održan od 15. do 17. jula, u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska.

Zaposlene u UniCredit Bank Banjaluka podržale rad nekoliko ženskih udruženja

Sa ciljem podrške projektima i aktivnostima posvećenim osnaživanju, umrežavanju i pružanju pomoći ženama u lokalnim zajednicama, UniCredit Banka Banjaluka odlučila je na inicijativu svojih zaposlenica da sredstva koja su ove godine namijenjena kupovini poklona povodom Međunarodnog dana žena preusmjeri na nekoliko Udruženja žena pod sloganom "Osnažujući jedna drugu stvaramo jednake prilike za svaku od nas".

Željko Kišić: U UniCreditu vjerujemo u snagu zajednice i digitalnu budućnost

U intervjuu za "Nezavisne" Željko Kišić, član Uprave UniCredit Bank Banjaluka nadležan za maloprodaju i korporativno i investiciono bankarstvo, govori o izazovima koji očekuju bankarski sektor, klijente i poslovnu zajednicu u tekućoj godini, kao i tome koliko je značajna uloga banke u pružanju podrške institucijama u procesu osnaživanja zajednica da ponovo pokrenu poslovne aktivnosti i nove investicije, rastu i razvijaju svoje poslovanje.

Najčitanije