Unikat

Vrhovni sud RS: Uhapšenima u "Unikatu" ukupno 15 i po godina robije

BANJALUKA - Vrhovni sud RS potvrdio je presudu Banjalučaninu Sanelu Š. (34) i Deanu Đ. (31) te Danijelu T. (38) iz Kostajnice i oni su sada pravosnažno osuđeni na 15 i po godina zatvora zbog uzgoja marihuane.

90 godina kuju unikate od bakra

SARAJEVO - Kazandžijskim zanatom bavimo se skoro 90 godina, a priča obitelji Hidić u zanatlijskim vodama počela je od našeg djeda, koji je znanje prenio na mog oca, on dalje na moga brata i mene, a ja dalje na svog sina, kojem je sada 17 godina i kojeg jako privlači ovaj znat. Trenutno nas je u proizvodnji četvorica - otac, brat, moj sin i ja, što našu priču i čini posebnom, kazuje Sarajlija Kenan Hidić.

Uhapšenima u akciji "Unikat" određen pritvor

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor za uhapšene u akciji "Unikat" Banjalučanima Sanelu Šaricu (32), Nenadu Dragišicu (30) i Deanu Ðajicu (29) i Danijelu Trninicu (36) iz Hrvatske Kostajnice, potvrđeno je "Nezavisnim".

Izvještaji protiv uhapšenih u akciji "Unikat"

BANJALUKA - Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS dostavila je juče Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, izvještaj protiv četvorice uhapšenih u akciji "Unikat", Sanela Šarića (32), Danijela Trninića (36), Nenada Dragišića (30) i Deana Đajića (29).

Unikatna haljina napravljena od omota od bombona

Amerikanka Emili Sejlhamer sebe predstavlja kao kreativca, a svojim radom obožava da inspiriše dame širom svijeta.

Najčitanije