Vojin Ćetković

Vojin Ćetković objavio fotografiju sa bratom, pa "zapalio" mreže

Vojin Ćetković slovi za jednog od omiljenijih glumaca na ovim prostorima, a svoj privatni život se trudi da sačuva od javnosti.

Vojin Ćetković i Vuk Kostić planiraju preseljenje u crnogorsko selo

Glumac Vuk Kostić rekao je za "Stori" da on i njegov kolega Vojin Ćetković planiraju da kupe kućicu na Cetinju i da tamo predaju glumu

Rijetka fotografija Slobode Mićalović sa jednom od bliznakinja

Popularna glumica Sloboda Mićalović rijetko pokazuje svoje kćerke, a sada je fotografiju sa jednom od bliznakinja objavila na Instagramu.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović na "Banja Luka Festu"

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, najveće glumačke zvijezde iz Srbije, pojavili su se na crvenom tepihu treće večeri Banja Luka Festa.

Monika Beluči dolazi u Srbiju?

Italijanska glumica Monika Beluči uskoro dolazi u Srbiju gdje će provesti odmor u vikendici Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Tajne vinove loze - serija sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem

Intrigantna priča koja prati zamršene sudbine i dramatičnu borbu dvije vinogradarske porodice biće prikazana kroz seriju "Tajne vinove loze", prema scenariju Mirjane Bobić Mojsilović, a u režiji Marka Manojlovića, Ane Marije Rosi, Koste Đorđevića i Dejana Karaklajića.

Vojin Ćetković ima jedan brak iza sebe, ovo je njegova prva žena

Glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković smatraju se jednim od najpoznatijih i najuspješnijih glumačkih parova današnjice.

Vojin Ćetković otkrio do sada nepoznate detalje o "Zoni Zamfirovoj"

Film "Zona Zamfirova" jedno je od najgledanijih i najboljih domaćih ostvarenja, ali neke stvari tek sada su otkrivene.

Vojin Ćetković iz izolacije recituje stihove čika Jove Zmaja

Glumac Vojin Ćetković kao i svi trenutno je u kućnoj izolaciji, a svoje slobodno vrijeme je iskoristio da na društvenim mrežama izrecituje stihove čika Jove Zmaja.

Vojin Ćetković pao na premijeri filma pa prevezen na VMA

Glumac Vojin Ćetković pao je sinoć na premijeri filma "Grudi", koja se održavala u Kombank dvorani.

Vojin Ćetković: Bio vam je potreban odmor od mene

Glumac Vojin Ćetković ostvario je zapaženu ulogu u RTS-ovoj seriji 'Grupa', za koju kaže da nosi posebnu poruku. Karijeru na televiziji, Ćetković je počeo takođe na RTS-u u seriji 'Porodično blago'. Trenutno sabira utiske sa upravo završenih snimanja tri serije i jednog filma.

Vojin Ćetković na čelu "Kestenburgovog" žirija

BEOGRAD - Radni sastanak povodom organizovanja Međunarodnog festivala studentskih pozorišta "Kestenburg" održan je u vikendu iza nas u Beogradu, a na istom je odlučeno da će predsjednik žirija ovogodišnje smotre biti glumac Vojin Ćetković. Podsjećamo, "Kestenburg" se održava bijenalno svake dvije godine, a treće izdanje festivala umjesto u ljetnom periodu, što je do sada bio slučaj, biće održano u novembru tekuće godine.

Nebojša Glogovac dobitnik glavne nagrade 'Filmskih susreta' u Nišu

"Filmski susreti" u Nišu završeni su sinoć uručenjem nagrada, a najznačajniju Gran-pri "Naisa" dobio je glumac Nebojša Glogovac za ulogu profesora Vjeka Kralja u filmu "Ustav Republike Hrvatske".

Najčitanije