Vrata

Nova vozila Lamborghinija moraju nazad u servis

Čuvena italijanska marka koja se bavi razvojem i plasmanom egzotičnih i supersportskih automobila, a koja se zove Lamborghini, prinuđena je da na korektivnu intervenciju u servise pozove vlasnike novih automobila iz palete modela Huracan, a sve zbog disfunkcionalnih vrata.

Promovisana knjiga "Vrata od Sunca"

VIŠEGRAD - Zbirka poezije književnika Dragana Paponjka iz Rudog "Vrata od Sunca" promovisana je u Višegradu, povodom obilježavanja 47 godina od smrti nobelovca Ive Andrića.

Kako da očistite sobna vrata, a da ih ne oštetite

​Iako stan ili kuća iziskuju svakodnevno održavanje, usisavanje, pranje podova i brisanje prašine, pojedini dijelovi, ipak, ostaju zapostavljeni.

Moguć Buick crossover sa troje vrata

​Buick trenutno u svojoj ponudi ima modele Encore, Envision i Enclave, a već neko vrijeme se priča da bi mogao da "začini" tržište crossoverom sa troje vrata.

Na lokalu zapalili vrata i razbili prozore

DOBOJ - Policija u Doboju traga za vandalima koji su, nakon što su zapalili ulazna vrata na lokalu u tom gradu, razbili i dva stakla na prozorima.

Ukradena vrata sa zgrade u Banjaluci, uhapšene dvije osobe

BANJALUKA - D.S. iz Sarajeva i R.S. iz Gradiške uhapšeni su zbog sumnje da su u Banjaluci ukrali metalna vrata sa zgrade koja su prodali.

I sljedeće sedmice "Otvorena vrata" za vakcinisanje u Banjaluci

BANJALUKA - Građani Banjaluke će se i naredne sedmice moći, bez prethodne najave, vakcinisati protiv virusa korona na punktu u novoizgrađenom objektu u naselju Petrićevac.

I ove sedmice "otvorena vrata" za vakcinisanje u Banjaluci

BANJALUKA - Građani Banjaluke i ove sedmice moći će da se vakcinišu protiv virusa korona na punktu u novoizgrađenom objektu mjesne zajednice Petrićevac.

Da li vrata na automobilu otvaramo na pogrešan način?

Većina vozača pri izlasku iz automobila otvara vrata rukom bliže kvaki, a to nije uvijek najbolja tehnika.

Poginuo popravljajući rolo-vrata

SARAJEVO - Teška nesreća dogodila se juče u 16.25 časova, kada je prilikom otklanjanja kvara na vratima humanitarnog Udruženja "Pomozi.ba", u ulici Azići, opština Ilidža, smrtno stradao N.T. (30), nastanjen u Istočnom Novom Sarajevu.

Planinari ogorčeni ponašanjem motociklista kod Hajdučkih vrata

Dok ljubitelji prirode i planinari stalno apeluju na očuvanje geomorfoloških spomenika prirode, kakav su Hajdučka vrata na Čvrsnici, prizori nemarnog ponašanja na ovom prirodnom bogatstvu mogli bi dovesti do urušavanja vrata koja su jedan od najljepših simbola Parka prirode Blidinje.

"Vrata pakla" povukla šestoro turista u smrt

NAIROBI - Kenijske vlasti su zabranile posjete poznatom nacionalnom parku "Vrata pakla", nakon što je u poplavljenoj klisuri stradalo šest turista i njihov vozač.

"Otvorena vrata" radi lakše komunikacije sa građanima

BANJALUKA - Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović predstavila je danas projekat pod nazivom "Otvorena vrata" čiji je cilj da omogući lakšu i direktniju komunikaciju građana i Ministarstva porodice, omladine i sporta.

"Banja Vrućica" ugostila osnovce: Od ugodne posjete do odluke o životnom pozivu

TESLIĆ - Posjeta Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" pomogla mi je da odlučim koju srednju školu ću da upišem: želim biti medicinski tehničar, rekao je Luka Smiljić, učenik devetog razreda OŠ "Petar Petrović Njegoš" iz Teslića.

Radnika poklopila vrata i usmrtila ga

Pedesetjednogodišnji noćni čuvar jutros je pronađen mrtav na parkingu jednog trgovačkog centra u Bjelovaru, a na njega su, prema prvim informacijama, pala teška metalna vrata.

Najčitanije