Whatsapp

Ako se plašite snimanja ekrana u WhatsAppu, nova opcija će vam se dopasti

Popularna Metina aplikacija za dopisivanje u posljednjoj beti je dobila zanimljivu novu opciju koja, bar za sada, radi samo na iOS-u, piše WaBetaInfo.

Produženo vrijeme brisanja poruke na WhatsAppu

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati priliku da spasite obraz jer dobijate više vremena da je obrišete.

WhatsApp omogućio prebacivanje razgovora s Androida na iPhone

Mark Zakerberg je najavio novu funkciju, koja će korisnicima WhatsApp platforme za razmjenu poruka olakšati komunikaciju.

WhatsApp preko nove opcije sprečava krađe naloga

​WhatsApp je trenutno platforma broj jedan za slanje poruka, tako da nije neobično što je često meta prevaranata.

Uskoro ćete ih moći napustiti WhatsApp grupe bez notifikacije ostalima

Umaraju vas mame u grupi u koju ste ušli kada je trebalo razrednici kupiti vazu? Neki dosadni poznanik napravio je grupu prije dvije godine gdje stalno šalje glupe fore i očekuje konverzaciju? Tetka vas je dodala u grupu s cijelom rodbinom? Neko je iz razreda napravio grupu za deset godina mature i ne znate kako se izvući?

WhatsApp dobio brojna poboljšanja u najnovijem ažuriranju

​WhatsApp je objavio, da je preko najnovijeg ažuriranja, omogućena podrška za nekoliko novih funkcija.

WhatsApp bi mogao da olakša četovanje na više telefona i tableta

Prema svemu sudeći, WhatsApp radi na funkciji koja će korisnicima omogućiti da četuju preko istog naloga na više telefona, ili na telefonu i tabletu.

WhatsApp će omogućiti da se sakrijete

Prošle nedjelje, WhatsApp je počeo korisnicima da isporučuje reakcije putem emodžija, a kompanija bi uskoro mogla da implementira još jednu dugo iščekivanu funkciju.

WhatsApp dobija reakcije na poruke, ali samo sa ovih šest emodžija

Popularna aplikacija za razmjenu poruka i društvena mreža WhatsApp zvanično je objavila juče da će uskoro uvesti emodži reakcije na poruke.

WhatsApp radi na novoj funkciji

WhatsApp očigledno radi na potpuno novoj funkciji, koja bi uskoro mogla biti objavljena. Najnovija iOS beta verzija dolazi s novom funkcijom alata za crtanje, koja pomaže u podešavanju slika na iOS-u.

WhatsApp priprema još jedan novitet koji će većini biti značajan

Uglavnom, fotografije nisu toliko pogođene, ali ako pokušate da pošaljete video ili dokument veće veličine, biće odbijeni, što bi se moglo promijeniti u budućnosti.

WhatsApp će uskoro omogućiti slanje fajlova veličine do 2GB

Poput nekih drugih aplikacija za razmjenu poruka, WhatsApp ima limit na veličinu fajlova koji mogu da se šalju na ovoj platformi, ali bi se to uskoro moglo promijeniti.

WhatsApp testira novi način odgovaranja na poruke

​Popularna aplikacija za razmjenu poruka bi uskoro mogla dobiti još jednu funkciju koja nam je poznata sa drugih servisa.

WhatsApp-ove "poruke koje nestaju" neće morati nestati

WhatsApp radi na tome da stvori mogućnost da korisnici kontrolišu trajanje poruka koje nestaju.

Ekstenzija za bezbjedniji WhatsApp na vebu

WhatsApp tim developera je objavio novu ekstenziju za pregledače, nedugo nakon što je u beta verziji aplikacije omogućena istovremena podrška za više uređaja.

Najčitanije