Zamrzivač

Trik pomoću kojeg ćete znati da li vaš zamrzivač dobro radi

U današnje vrijeme nemoguće je zamisliti domaćinstvo bez zamrzivača. Domaćice ga redovno koriste, jer pomoću njega skladište meso, hranu i ostale namirnice.

Evo koliko dugo meso smije da bude u zamrzivaču

Mnoge domaćice ukoliko kupljeno meso ne potroše odmah, one ga zamrznu. Međutim, postavlja se pitanje koliko dugo zamrznuto meso smije da stoji, a da bude bezbjedno za pripremu kad se odledi.

Kako da vam najlonke duže traju

Hladnoća tako deluje na molekule u nitima da nakon vraćanja na sobnu temperaturu one postaju otpornije i neće se tako lako pocepati kako bi se to inače desilo.

Zeljković: Institut obezbijedio hladnjak, oni čuvali vakcine u svom

BANJALUKA - Dom zdravlja Prijedor, nažalost, vakcine protiv virusa korona nije čuvao u hladnjaku koji su im obezbijedili Institut za javno zdravstvo i Vlada RS, već u zamrzivaču koji su obezbijedili kroz svoja sredstva.

Nastavak suđenja u slučaju "zamrzivač": Nisam ubila sestru

VARAŽDIN - Na županijskom sudu u Varaždinu danas se nakon pauze zbog virusa korona nastavlja suđenje Smiljani Srnec zbog ubistva sestre Jasmine Dominić.

Slučaj "zamrzivač": Hoće li Smiljana za ubistvo sestre okriviti oca

VARAŽDIN - Dosad se branila ćutnjom, rekla je tek da nije kriva za ubistvo i da nije ubila sestru jer ju je voljela.

Slučaj "zamrzivač": Smiljanin muž odbio da svjedoči

VARAŽDIN - Nastavlja se suđenje Smiljani Srnec za ubistvo sestre Jasmine Dominić, čije tijelo je u februaru pronađeno u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu.

Počelo suđenje u slučaju "zamrzivač", Srnecova: "Nisam kriva"

VARAŽDIN - Na Županijskom sudu u Varaždinu počelo je suđenje Smiljani Srnec (45), koja je optužena da je 2000. godine ubila sestru Jasminu (rođenu 1977. godine) zadavši joj najmanje pet-šest jakih udaraca predmetom koji nije pronađen.

Smiljana Srnec optužena zbog ubistva sestre čije je tijelo nađeno u zamrzivaču

VARAŽDIN - Optužnica protiv Smiljane Srnec zbog ubistva sestre Jasmine Dominić u Palovcu podignuta je danas, saznaje N1.

Ženu nestalu prije šest godina pronašli u zamrzivaču mrtvog stanara

Žena s Floride, koja je nestala prije šest godina, pronađena je mrtva u zamrzivaču koji je otkriven u stanu preminulog muškarca.

Podzemni zamrzivač koji je napravio njemački izgnanik u Sibir

Tuneli se prostiru duboko u sloju permafrosta ispod Novi Porta i predstavljaju podzemni lavirint, koji je relikvija nekih prošlih vremena i trijumf vrhunskog njemačkog inženjerstva u jednom od najnegostoljubivijih dijelova svijeta, piše Siberian Times.

Muškarac prijavio bivšu djevojku da u zamrzivaču ima mrtvu bebu, policija pronašla dvije

BENDORF - U Bendorfu, u njemačkoj pokrajini Saksonija-Anhalt, uhapšena je majka u čijem su zamrzivaču nađena beživotna tijela dvije bebe.

Sedam novih načina kako iskoristiti zamrzivač

Osim povrća, voća i mesa uskoro bi u zamrzivaču mogli držati i neke odjevne komade ili kuhinjske predmete. U nastavku pročitajte kako si uz niske temperature možete olakšati svakodnevicu

Najčitanije