Zlata Petrović

Zlata Petrović: Napila sam se sa sinom i njegovim društvom

Pjevačica Zlata Petrović ne dijeli često detalje svog privatnog života, a sada je otkrila svima jednu šaljivu anegdotu koju će zauvijek pamtiti.

Zlata Petrović progovorila o testamentu

Pjevačica Zlata Petrović progovorila je u mnogobrojnim temama iz svog života, ona je otkrila šta je najviše muči i kako je danima plakala kada je saznala da Đanijeva žena Slađa ima rak.

Goca i Zlata: "Pijane smo igrale ispred skupštine"

Goca Božinovska i Zlata Petrović decenijama unazad su najbolje prijateljice, a sada su progovorile o detaljima iz prošlosti koji su mnoge nasmijali.

Zlata o vezi sina i Nataše Rodić

Šuška se da je mlađi sin Zlate Petrović, Jovan Pejić, u tajnoj vezi sa Natašom Rodić, a pjevačica je još jednom prokomentarisala te navode i novim izjavama dodatno podgrijala sumnje da je sve to tačno.

Zlata Petrović sprema ogromnu svadbu sinu i Nataši Rodić

Pjevačici Zlati Petrović ispunila se želja da joj najstarija sestra Rodić, Nataša Rodić, bude snajka, jer su sada ona i Zlatin sin Jovan Pejić u emotivnoj vezi.

Zlata Petrović: Žene me nisu jurile, na vreme sam terala muškarce kući

Pjevačica Zlata Petrović (59) nikada nije krila da je svojevremeno bila u vezi sa oženjenim muškarcima, a sada je na društvenim mrežama jedna njena izjava postala potpuni hit.

Pjevačica Zlata Petrović otkrila da je tukla svoje bivše partnere

Pjevačica Zlata Petrović otkrila je da je navodno tukla bivše partnere Sašu Popovića, Hasana Dudića, Zorana Pejića Peju i Mirka Kodića.

Zlata Petrović kupuje grobno mjesto

Pjevačica Zlata Petrović otkrila je da ima svoj crni fond i da ozbiljno razmišlja da do kraja ove godine kupi grobno mjesto za sebe.

Darko Lazić otkrio u koga je bio zaljubljen kao dječak

Darko Lazić otkrio je da je kao dječak bio zaljubljen u Zlatu Petrović.

Najčitanije