Zlatni Retriver

Pas pokušao hodati s vlastitim repom među zubima, pogledajte rezultat

Pas koji pokušava uloviti svoj rep užasno je smiješan prizor, ali još je smješnije kada u tome zaista uspijei Na Redditu je objavljen snimak zlatnog retrivera koji je uspio uloviti svoj rep. Jednom kad ga je ulovio, nije imao namjeru pustiti ga.

Retriver ugledao štence na svom krevetu, pogledajte njegovu reakciju

Zlatni retriver Bailey ugledao je štence njemačkog ovčara i zlatnog retrivera kako se izležavaju na njegovom krevetu, a taj mu se prizor nije nimalo svidio.

Zlatni retriver obožava posmatrati vjeverice, makar i na telefonu

​Zlatni retriver Rocky uzbudi se kad njegova porpdica ima goste.

Dva zlatna retrivera "plivaju" na snijegu, ljudi oduševljeni videom

Video na kojem dva zlatna retrivera "plivaju" po snijegu postao je viralan, te je sakupio više od 13,2 miliona pregleda.

Pogledajte reakciju zlatnog retrivera kada je ugledao čistača prozora

​Video koji prikazuje trenutak kada se zlatni retriver sprijateljio s čistačem prozora postao je viralan na internetu te je dosegao broj od 33.4 miliona pregleda.

Takmičio se sa psom ko će prije pojesti rezanac, neočekivan epilog

Izazovi koji uključuju hranu nisu rijetki na internetu, ali teško je naći one koji uključuju i kućne ljubimce. Jedan čovjek zato je odlučio provjeriti ko će prije slistiti rezanac - on ili njegov zlatni retriver.

Pogledajte reakciju zlatnog retrivera koji prvi put vidi štenad

Rekaciju zlatnog retrivera koji je bio oduševljen kada je prvi put ugledao štenad, zabilježio je njegov vlasnik, a cijeli snimak objavljen je na Jutjubu.

Retriver nije mogao sakriti šok kada je vidio mače u svom krevetu

Zlatni retriver Bailey prilično se šokirao kada je vidio mače kako leži u njegovom krevetu.

Zlatni retriver osvaja Instagram neobičnim izgledom

Zlatni retriver Enco Viola živi u Teksasu, SAD, a rođen je s genetskom mutacijom koja je ostavila veliku crnu mrlju preko lijeve strane njegovog lica.

Zlatni retriveri čuvaju bebu kao da je njihova

Kono i Kylie su dva zlatna retrivera koji su na Instagramu itekako poznati. Prati ih 158 hiljada ljudi, a u njihovu porodicu nedavno je stigla prinova, zbog čega im je popularnost dodatno narasla. Naime, ova dva psa su bebu prihvatili kao da je njihova.

Zlatni retriver - najomiljenija pasmina na svijetu

Zlatni retriveri stara su pasmina i potiču iz 19. vijeka. Za njihov nastanak zaslužan je Lord Tvidmut koji je 1865. pario žutog labrador retrivera kovrčave dlake s danas izumrlim tweed water španijelom.

Održana prva revijalna izložba zlatnih retrivera i labradora

BANJALUKA - Danas sa početkom u 12 časova u Banjaluci, preciznije, u Centrumu na Petrićevcu, održana je prva revijalna izložba zlatnih retrivera i labradora.

Najčitanije