Zorica Brunclik

Zorica Brunclik otkrila "ludosti": Ošišala sam se do glave zbog Kemiša

Brakom za primjer i nakon toliko godina zajedničkog života mogu se pohvaliti Zorica Brunclik i Kemiš, koji su i danas zaljubljeni kao i prvog dana.

Zorica Brunclik otkrila tajnu svoje pink kose

Zorica Brunclik je gotovo četiri decenije u samom estradnom vrhu. Veliki hitovi ali i prepune hale sinonim su za ovu pjevačicu.

Dragan Kojić Keba otkrio kakve planove ima za koncert Zorice Brunclik

​Brojni festivali i koncerti dio su višedecenijske karijere Dragana Kojića Kebe, međutim i nakon toliko godina pjevač ima velike planove ne samo na iznenađenje naše publike, već i regiona.

Kako je kosa Zorice Brunclik postala pink

Zorica Brunclik podjednako je poznata po odličnom glasu, vanvremenskim hitovima, kao i po neobičnoj boji kose. Malo ko se sjeća početka njene karijere, dok je još bila tamnokosa.

Ovako je počela ljubavna priča Zorice Brunclik i Kemiša

Dugogodišnji brak Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša reper je za mnoge. Oni koji ih poznaju znaju koliko se vole, a malo je onih koji su svjesni toga kako je krenula njihova ljubav.

Zorica Brunclik otkrila šta joj je Kemiš poklonio za Novu godinu

Zorica Brunclik sumirala je utiske o prošloj godini i tim povodom otkrila po čemu će je pamtiti. Ona je otkrila i čime ju je iznenadio suprug u novogodišnjoj noći.

Ovo je prvi muž Zorice Brunclik

Zorica Brunclik udavala se četiri puta, a kako je i sama isticala u više navrata, potpuni sreću našla je kraj harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Udala se kćerka Zorice Brunclik

Pjevačica Zorica Brunclik udala je kćerku Miljanu, koju je dobila u braku sa harmonikašem Ljubom Kešeljom.

Na sceni od osamdesetih, danas izgleda potpuno drugačije

Prošlo je mnogo godina, ali harizma i bujna kosa ostaju.

Tražio da ga sahrane uz pjesmu Zorice Brunclik

Vremešni stanovnik hrvatskog mjjesta Strizivojne I.J, testamentom je tražio od svoje troje djece da ga na onaj svijet isprate veselo, uz živu muziku i hitove narodnjaka, s tim da prvo mora biti izveden stari hit Zorice Brunclik - "Otkopčano jeleče".

Najčitanije