baka Prase

Baka Prase izašao iz ilegale nakon Kikine smrti

Influenser Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase povukao se sa scene nakon što je preminula jutjuberka Kika Đukić i raskida sa devojkom Anjom Blagojević, a sad je odlučio da se ponovo vrati na javnu scenu i o tome obavijestio svoje pratioce na društvenim mrežama.

Baka Prase: Anja i ja smo raskinuli, povlačim se

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obrisao je zajedničke fotografije sa Anjom Blagojević, što je i ona učinila na svojim mrežama, a sada je i otkrio da njih dvoje više nisu u vezi.

Baka Prase ponovo na sudu

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji pod nadimkom Baka Prase je uslikan ispred Palate pravde, gdje se protiv njega vodi sudski proces zbog nelegalno uvezenih automobila.

Podnesena krivična prijava protiv Baka Praseta

MUP Srbije obavijestio je zaštitnika građana Zorana Pašalića da je Uprava kriminalističke policije podnijela krivičnu prijavu protiv jutjubera Bogdana Ilića poznatog kao Baka prase, zbog, kako se sumnja, nedozvoljenih polnih radnji sa maloljetnom osobom, saopšteno je iz kancelarije zaštitnika građana.

Baka Prase u zatvorskom odijelu otkrio zašto ga nije bilo dugo

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prije nešto više od dvije nedjelje odlučio je da se povuče sa YouTubea, a sa Instagrama je uklonio sve fotografije, sem one objavljene 22. jula na kojoj su bile tri tačkice. Međutim sada se, nakon pauze, ponovo oglasio.

Ubacili jaja u automobil Bake Praseta

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, odnosno Baka Prase, oglasio je nakon što mu je neko ubacio jaja u automobil, a on je istakao da je bio je meta hejtera, zbog kojih je morao da promijeni vrijeme i lokaciju snimanja novog spota.

Oglasio se Baka Prase: Nemam opravdanje, ali nisam uhapšen nego priveden

Juče je objavljeno da je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase uhapšen.

Karleuša: Baku Prase gledaju deca debili

Rat između, Jelene Karleuše i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne prestaje. Ona je izjavila da njega gledaju samo djeca debili, a on je imao oštar odgovor na to pa se dotakao i njenih kćerki.

Baka Prase zabavljao mališane u Doboju

DOBOJ - Pravu pometnju svojim dolaskom u Doboj izazvao je popularni beogradski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jer njegovi obožavaoci nisu marili za semafore i pješačke prelaze kako bi se probili kroz saobraćajni kolaps i dokopali lokacije na kojoj se nalazio prije nastupa.

Najčitanije