pixel

Nove informacije o Google-ovom novom telefonu, ali i Pixel Watch-u

Procurile su nove informacije o predstojećem Google Pixel 6a telefonu i Pixel Watch-u, prvom pametnom satu tehnološkog giganta. Naime, navodno su se uređaji našli u inventaru jednog teleoperatera, što sugeriše da će uređaji biti dostupni već za nekoliko mjeseci, ukoliko ne i ranije.

Google Pixel 3a se pojavio na Geekbenchu

Google Pixel 3a i Google Pixel 3a XL će biti zvanično predstavljeni 7. maja, tokom Google I/O konferencije.

Prve skice Pixel 4 XL telefona

Iako se naredni Google telefon iz srednjeg segmenta očekuje nešto kasnije tokom godine, sada imamo neke od prvih procurelih informacija o onome što bi mogao biti naslednik Google Pixel 3 XL modela. Najnovije informacije donosi nam SlashLeaks, i stižu u formatu dvodimenzionalnih skica uređaja.

Google Pixel 3 modeli bi se mogli pojaviti u tri boje

Dolazeći Pixel 3 i Pixel 3 XL telefoni su se već toliko do sada pojavljivali u procurjelim informacijama i vijesti, da je ostalo malo nepoznatih detalja o njima. Sada toj listi informacija možemo dodati i varijante boja.

Google potvrdio: Predstavljanje najnovijih Pixel telefona 9. oktobra

Google je sada zvanično potvrdio da će kompanijin dolazeći hardverski događaj biti održan 9. oktobra u Njujorku. Očekuje se da će kompanija predstaviti Pixel 3 i Pixel 3 XL telefone, a možda i neki Pixelbook (definitivno nećemo vidjeti Pixel watch pametni sat).

Predstavljena druga generacija Pixel telefona - Pixel 2 i Pixel 2 XL

Google je danas zvanično predstavio svoju drugu generaciju Pixel telefona, koja je dugo iščekivana. Pixel 2 izgleda gotovo identično kao njegov prethodnik, dok Pixel 2 XL stiže sa nekim bitnijim dizajnerskim izmenama.

Google Pixel 2 telefoni stižu 4. oktobra

Apple je predstavio svoje najnovije iPhone 8 i iPhone X modele za ovu godinu, ali ovo ne znači da do kraja godine nećemo vidjeti još neke premijum telefone drugih proizvođača.

Googleovi Pixel pametni telefoni imaju probleme s mikrofonom

Oduševljenje novom serijom pametnih telefona polako zamjenjuje nezadovoljstvo sve većeg broja korisnika.

Najčitanije