Ljepota

13 najljepših žena na svijetu

13 najljepših žena na svijetu
Foto: N.N. | 13 najlepših žena na svijetu

Kraj godine donosi razne top liste, među njima i najlepših ljudi na svijetu. Njih 13 je prema glasanju 150.000 korisnika plarforme rankong.com proglašeno najljepšim.

Kristen Bel

Iako nije izvikana, lijepa plavuša iz Mičigena zasluženo se našla na listi. A da je uspješna komičarka, pokazala je u filmu "Nevaljale mame" koji je trenutni hit u bioskopima.

Dženifer Koneli

Tamna kosa, guste obrve i smaragdne oči ovoj glumici su osigurali status prave ljepotice. Nekoliko sezona bila je zaštitno lice modnih kampanja kuće "Balenciaga", a zatim ju je preuzeo "Luj Viton".

Zoi Dešanel

Zvezda serije "New Girl" pored prelijepih plavih očiju ima i ono nešto. Čak i kad je glumila omraženu Samer u "500 dana ljubavi" i dalje je bila simpatična.

Miranda Ker

Klasičan je primer djevojke iz komšiluka. Iako uvijek izgleda kao da se spremila na brzinu, iza nje stoji vojska stilista, frizera i šminkera. Nedavno se drugi put udala i to za mladog milijardera, osnivača Snepčeta.

Natali Portman

Sa IQ-om 140, ona uz Šaron Stoun spada u žene s najvećim kvocentom inteligencije u glumačkom svijetu.Uvijek negovana brineta status zvijezde može zahvaliti serijalu "Ratovi zvijezda", ali je podjednako dobra i u dramama i romantičnim komedijama.

Blejk Lajvli

Plavuša dugih nogu i neodoljivog osmjeha, od nezrele Serene iz "Tračare" prerasla je u pravu modnu ikonu. Sa suprugom Rajanom Rejnoldsom i dvoje mališana, Blake je savršen spoj bombe i porodične žene.

Mila Kunis

Uvijek na listi najlepših žena i to sasvim zasluženo. Bademaste oči, tamna kosa, preplanuli ten, divan osmijeh, al i status kul cure, čine Milu jedinstvenom pojavom u Holivudu. Nije Ešton Kučer naivan.

Džesica Bil

Predivna glumica koja je bila i model. Prirodna brineta ima perfektnu figuru i isto tako poželjnog patrnera Džastina Timberlejka.

Kejt Bekinsejl

Najpoznatija po ulozi u filmu Pearl Harbor s Benom Aflekom, ova glumica je sinonim klasične ljepote. Prodorne smeđe oči, bujna kosa boje meda, fantastično tijelo, Kejt nema manu.

Megan Foks

Od prvih scena u Transformerima, prekrasna Megan je osvojila sve muškarce svijeta. A i glumca Briana Austina Greena, kome je rodila troje djece. Priča se da je Megan obavila nekoliko estetskih operacija, ali svejedno, posao je urađen savršeno

Kejt Apton

Svježe udata žena, i to za igrača bejzbola Justina Verlandera, lepa 25-godišnja manekenka izgleda poput prave cure iz Kalifornije. Duga plava kosa i oči, ali i bujni dekolte čine je privlačnom. Iako je izgubila nekoliko kilograma od kada se pojavila na naslovnicmama

Skarlet Johanson

Lijepa i talentovana. Svoje prve glumačke korake napravila je u pozorištu davne 1994. godine. Kažu da je najljepše izgledala u filmu "Ljubav u Barseloni".

Šarliz Teron

Kraljica svemira i svega što postoji u svemiru. Žena koja svakim danom izgleda sve bolje, i sa svojih 42 godine je iza sebe ostavila brojne mlađe kolegice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije