Ljepota

Pratite nas na Google news

Iznajmite bikini koji je nosila Kim Kardašijan

Iznajmite bikini koji je nosila Kim Kardašijan
Foto: N.N. | Iznajmite bikini koji je nosila Kim Kardašijan
N.N.

​Chanel brend je sinonim za sve ono što je elegantno i luksuzno.

Ako bilo kom predmetu dodamo dvostruki C logo ovog brenda, možemo ga prodati po milionskoj cijeni. Isti taj etos se po svemu sudeći može primijeniti i za vintage mikro bikini ovog brenda, koji se od skoro ponovo našao na tržištu, a dostupan je za iznajmljivanje.

Maleni dvodjelni bikini nije moguće kupiti, ali ga možete iznajmiti na sedamdeset dva sata.

U ponudi vintage dizajnerskog butika El Cycer, ovaj bikini je skoro proslavila Kim Kardašijan, kada je u njemu pozirala za svoju instagram objavu. Kupaći kostim dizajnirao je Karl Lagerfeld, a on je po prvi put predstavljen 1996. godine na modnoj reviji, kada ga je nosila model Stela Tenant, sa peškirom vezanim oko struka.

Predvni i jedva prisutni bikini dolazi u crnoj boji, sa Chanel logoom kao glavnom dekoracijom, a jedva će prekriti vaše atribute.

Postojala je još jedna verzija ovog kupaćeg kostima u roze boji, koju je prethodno nosila Karla Bruni. Ipak, za razliku od svog crnog rođaka, pink verzija nije dosutpna na tržištu.

Prema tvrdnjama El Cycer brenda, bikini je u besprekornom stanju, a možete ga iznajmiti po ceni koja predstavlja deset procenata originalne. Ipak, i tu postoji jedna začkoljica – mogu ga iznajmiti samo stanovnici Los Anđelesa, što znači da on ne može napustiti granice ovog grada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chanel vintage, lets please be specific

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije