Horoskop

Futuristički sat koji hipnotiše i zavodi

Futuristički sat koji hipnotiše i zavodi
Foto: Ilustracija | Futuristički sat koji hipnotiše i zavodi

Francuski savremeni umjetnik Ričard Orlinski dobro je poznat po svom zvijerima u pop-art stilu, koje su predivno kreirane od geometrijskih detalja.

Ipak, njegov posljednji projekat bio je zasnovan da dodavanju specijalnog preokreta već impresivnom časovniku. Čuveni brend Hublot udružio se sa talentovanim umjetnikom, koji je za cilj imao redizajn Classic Fusion modela časovnika, a ako nas pitate, ovi rezultati su savršeni.

Jedinstvene kreacije ovog umjetnika zasnivaju se na konceptu "rođeni divlji" i mogu se vidjeti u devedeset galerija širom svijeta. Od krokodila predstavljenih u Majamiju, do Divljeg Konga u Kanu, njegove sculpture su jednostavno nevjerovatne, a isto to se može reći i za ovaj časovnik.

Sa kućištem od 45 milimetara, Aerofusion je prekriven čuvenim geometrijskim detaljima, koji će vas navesti da pomislite na daleku budućnost. Pored brojčanika i krune, nijedan drugi element ovog modela nema okrugli oblik. Čak su kazaljke i indeksi dobili svoje nove geometrijske varijacije.

Vjerujemo da ćete često gledati na sat, ukoliko budete posjedovali ovaj model, što vam može oduzeti previše vremena – ovaj sat sada hipnotiše i zavodi svakom svojom pravom linijom i uglom.

(luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije