Kuća i vrt

10 najskupljih kuća poznatih ličnosti

10 najskupljih kuća poznatih ličnosti
Foto: N.N. | 10 najskupljih kuća poznatih ličnosti

Sigurno je bar jednom u životu svako od vas sanjao o životu u luksuznoj vili ili kako bi bilo provesti bar jedan dan života na takvom mestu.

Scenario sličan onome kao u filmu Holiday kada devojka iz Engleske koja živi u skromnoj kućici na periferiji, zamijeni dom sa ultra bogatom producentkinjom koja živi u Holivudu.

Upravo tako izgledaju kuće slavnih glumaca, sportista i televizijskih producenata ili voditelja. Iako su obični smrtnici kao i svi mi, njihove kuće ne izgledaju poput stanova i kuća ostalih Zemljana. Izdvajaju se nevjerovatnim luksuzom, savršenim stilom i nizom pratećih detalja za zabavu i relaksaciju.

Pogledajte u galeriji gdje žive Kim Kardašijan i Kanje Vest, Bijonse i Džej Z i saznajte čija je kuća najeksluzivnija.

10. Kim Kardašijan i Kanje Vest

Vila koju posjeduje slavni par nalazi se u Bel Eru u Kaliforniji. Ima prelijepi pogled na Pacifik. Koštala je $20 miliona.

9. Sajmon Kauel

Legenda emisije Američki idol i producentski mogul Sajmon Kauel, živi u fantastičnoj vili na Beverli Hilsu. Ovo luksuzno imanje ima samo bezbjednosni sistem kao iz Džejms Bond filmova koji je koštao milion dolara. Kuća ga je koštala $29 miliona.

8. Edi Marfi

Legendarni glumac Edi Marfi živi na luksuznom imanju koje posjeduje čak 32 sobe. Kuću je platio $30 miliona.

7. Elen Dedženeris i Porša Rosi

Elen i  Porša žive u Los Anđelesu. Kuća posjeduje čak 9 kupatila, 6 spavaćih soba i dizajnirao ju je arhitekta slavnih, Kinsi Džons. Za ovaj stakleni zamak izdvojile su $39.8 miliona.

6. Rob Lou

Nekadašnji popularni glumac Rob Lou živi na imanju u Santa Barbari. Kuća poseduje 20 soba, bazen, sobu za gejming i teretanu. Platio ju je neverovatnih $42 miliona.

5. Džej Zi i Bijonse

Svoja leta, Džej Zi i Bijonse provode u ogromnoj kući koja se nalazi u Bridž Hemptonu. Vila poseduje ogroman apartman, veći od mnogih kuća ili apartmana, a ovu lepoticu na plaži par je platio $43 miliona.

4. Rajan Sikrest

Producent i tvorac E kanala, Rajan Sikrest kupio je kuću na Beverli Hilsu od malo prije pomenutih Elen Dedženeris i Porše Rosi. Imanje posjeduje čak 3 kuće za goste. Glavna kuća ima 9 spavaćih soba i 12 kupatila. Platio ju je $49 miliona.

3. Tajger Vuds

Iako je izgubio dosta novca, bivša golf zvezda Tajger Vuds i dalje živi u ultra luksuznoj kući koja poseduje teren za golf kao i profesionalnu teretanu. Iz kuće se iz svake sobe pruža pogled na Atlantik. Fantastična kuća na Floridi koštala je $60 milliona.

2. Anđelina Džoli

Anželina Džoli živi sa šestoro djece na jugu Francuske u pravom pravcatom dvorcu. Zamak kao iz bajke je opasan vodenim rovovima kako bi slavna glumica bila zaštićena od nepozvanih posjetilaca. Glumica je dvorac platila $61 milion.

1. Opra Vinfri

Kraljica malih ekrana, Opra Vinfri živi u ubhedljivo najskupljoj kući. Vila u Kaliforniji posjeduje čak 10 kamina, 14 kupatila i 6 spavaćih soba, a imanje se prostire na 42 ara. Posjeduje ružičnjak, umjetničku galeriju, sobu za konzumaciju čaja, vinski podrum, gostinjsku kuću i ogroman bazen. Slavna voditeljka je kompletno renovirala kuću, što joj je znatno povećalo cijenu te je ona sada procjenjena na $85 miliona.

(The Most Expensive Homes)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije