Kuća i vrt

Blogerica Bler Edi uselila u novu kuću sa izuzetnim enterijerom

Blogerica Bler Edi uselila u novu kuću sa izuzetnim enterijerom
Foto: N.N. | Blogerica Bler Edi uselila u novu kuću sa izuzetnim enterijerom

Bler Edi pripada prvoj postavi modnih blogerica, počela je među prvima pisati blog Atlantic-Pacific i sada, čak deset godina kasnije, njen je stil i drugačiji, jasno prepoznatljiv i inspirativan.

Amerikanka je zapravo simbol onoga zbog čega su blogovi i nastali – definisanog ličnog stila kojeg trendovi ne narušavaju. Zato i dan danas s radošću pratimo njene kombinacije (nevjerovatno, ali istinito - i dalje svaki dan piše blog). A prije nekoliko je dana otkrila interijer svoje nove kuće za odmor koji je, sasvim očekivano, prava vizualna poslastica.

Edi i njen suprug kupili su floridsku kuću izgrađenu 1925. godine koju su zatim temeljno renovirali nešto više od godinu dana.

Edi se opredijelila da se u interijeru drže njene dobro prokušane formule koju koristi i u odijevanju, a to je odvažno kombinovanje uzoraka i korištenje jarkih boja.

U prostoru je kombinovan mid-century namještaj sa stolicama različitih oblika, u prostranom i otvorenom središnjem dijelu nalazi se prugasti tepih, uz persijski, a interijer krase i kvadratni stolić od mramora, ogromna kožna garnitura i "galerijski" zid.

Neki dijelovi kuće su malo jednostavniji kao što je trpezarija, u kojoj dominira dugački ovalni bijeli sto koji je izrađen od betona okružen sa šest jednostavnih stolica presvučenih zelenim plišom. Takođe, spavaća soba je vrlo elegantna, zid iza uzglavlja kreveta obložen je drvetom u svježoj nijansi zelene boje, a u istu boju obojena je i drvena komoda, a sam je okvir kreveta ukrašen španskom trstikom, odnosno ratanom. U dvorištu se nalazi mali bazen s dijelom za sjedenje - prugice su, naravno, i ovdje prisutne, i to šire, tamnoplave, u nautičkom stilu i savršeno se uklapaju uz bogato rastinje uz ogradu. Još jedan stilski pogodak za Edi!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#havenly #havenlypartner

Objavu dijeli Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije