Kuća i vrt

Botan - fotelja za privatnost na bilo kom mjestu

Botan - fotelja za privatnost na bilo kom mjestu
Foto: N.N. | Botan - fotelja za privatnost na bilo kom mjestu

U modernom svijetu ne postoji ništa potrebnije od nešto privatnosti i izolacije, dok savremeni dizajneri pomažu u svemu ovome.

Ovi ljudi pomažu prilikom kreiranja namještaja, koji ovom ludom svijetu pruža komforan osjećaj. Komad koji sa vama djelimo danas potpuno se zasniva na održavanju vaše privatnosti sigurnom, bilo gdje, od udobnih ličnih stanova, do velikih i promentnih kafića.

Botan, "štreber" na ruskom, stolica, dizajnirana je od strane Sergeja Makhnoa i dolazi kao savršen element namještaja za sjedenje kada vam je potreban način da se odvojite od svega.

Sa pratećim tankim zidovima sa strana naslona i komfornim, akustično izolativnim karakteristikama, ovaj udoban element donosi prostor za razmišljanje, samospoznaju i uživanje u ličnom vremenu, prenosi mojenterijer.rs.

Naravno, vi se i pored svih ovih karakteristika, i dalje možete fokusirati na sve i svakoga ko se nalazi ispred vas, istovremeno blokirajući sve ostalo oko sebe, što ove fotelje čini idealnim za razgovore u bučnijim i frekfentnijim ambijentima ili uživanje u TV programu kada se više dodatnih stvari događa oko vas istovremeno.

U stilskoj kombinaciji metala, drveta, gume i lana, stvorena je mješavina koja pruža nešto privatniji osjećaj kada vam raspoloženje nalaže nešto ličnog prostora.

                                                                          

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije