Kuće i vrt

Pratite nas na Google news

Kakvo značenje ima statueta bika prema Feng šuiju

Kakvo značenje ima statueta bika prema Feng šuiju
Foto: N.N. | Kakvo značenje ima statueta bika prema Feng šuiju
N.N.

Statueta bika će zaštititi svog vlasnika od zle namjere konkurenata, pomoći povećanju profitabilnosti poslovanja, doneti sreću, obilje, uspjeh i prosperitet.

Statueta bika prema feng šuiju je mišićavi bik koji se kreće prema naprijed, sa velikom glavom i raširenim rogovima. Velika glava sa rogovima i strmim čelom identifikuje se, prema feng šuiju, sa istrajnošću i odlučnošću. Snažne noge koje čvrsto stoje na tlu, simbolizuju stabilnost i blagostanje.

Feng šui praktičari interpretiraju sliku bika kao simbol stabilnosti i prosperiteta. Bik znači snaga i moć, naporan rad, istrajnost i posvećenost. Bik je snažna i neustrašiva životinja, potpuno samouvjerena i bez sumnje donosi odluke koja samo ojačavaju sliku stvorenu vijekovima.

Statuete bikova mogu biti vrlo različite u obliku i materijalu proizvodnje. Što se tiče materijala figurice, najbolje ju je kupiti od plemenitog drveta. Prirodna toplina drveta potpuno simbolizuje bogatstvo i plodnost života, stabilnost i prosperitet. Metalna zlatna statueta bika oličava moć, muževnost, sunčevu moć oživljavanja i plodnost.

Gde staviti figuru bika?

Statueta bika treba biti postavljena u živahnijoj prostoriji, na primjer u salonu ili u dnevnoj sobi. Nije preporučljivo staviti figure bikova u spavaću sobu i hodnik.

Postavljanjem statuete u jugoistočnoj zoni dnevne sobe, možete privući materijalno blagostanje. Postavljanjem bika na sjever, možete osigurati rast karijere i eliminisati sve prepreke na poslu.

Moćni i mišićavi bik namijenjen je onima koji istrajno i strpljivo kreću ka prepoznavanju, bogatstvu i obilju. Stoga, kancelarijski radnik koji želi da postigne uspijeh u karijeri može staviti figuricu bika na njegov sto.

(NN/ženskimagazin.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije