Kuće i vrt

Mask ispunio obećanje: Prodao svoju posljednju kuću

Mask ispunio obećanje: Prodao svoju posljednju kuću
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Mask ispunio obećanje: Prodao svoju posljednju kuću
N.N.

Ilon Mask, drugi najbogatiji čovjek svijeta ispunio je svoje obećanje i prodao svoju posljednju kuću te službeno više nema dom.

Izvršni direktor Tesle i SpaceXa Ilon Mask prodao je u četvrtak svoje imanje u Silicijskoj dolini za 30 milijuna dolara, što je 7,5 milijuna dolara manje od prvobitne tražene cijene od 37,5 milijuna dolara.

Mask, težak više od 151 milijardu dolara, ranije je rekao da je imanje od 47 hektara južno od San Francisca njegova posljednja preostala kuća.

Mask, kojeg je šef Amazona Džef Bezos preskočio na vrhu Forbsove liste najbogatijih ljudi na svijetu, trenutno živi u kući koju iznajmljuje vrijednoj 50.000 dolara u Boca Chici u Teksasu, u blizini svoje tvornice za proizvodnju raketa.

"Moj primarni dom je doslovno kuća od 50 tisuća dolara u Boca Chici koju iznajmljujem od SpaceXa. Ipak je nekako sjajno", napisao je Musk na Twitteru.

Novi vlasnik vile Hillsborough u Kaliforniji na adresi 891 Crystal Springs Road nije javno objavljen.

Ogromno imanje ima sedam spavaćih soba, sedam kupatila, muzičku sobu, veliku plesnu dvoranu i koktel sobu s policama za biblioteku na uvlačenje.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije