Kuća i vrt

Nagradna igra: Leogres poklanja klubski sto

Nagradna igra: Leogres poklanja klubski sto
Foto: N.N. | Nagradna igra: Leogres poklanja klubski sto

Italijanski dizajn je danas prepoznatljiv širom svijeta i visoko se kotira u svijetu mode i dizajna, u oblasti arhitekture, te uređenja enterijera.

Leogres, salon iz Banjaluke koji se bavi uređenjem enterijera i prodajom italijanske granitne keramike, kao i ekskluzivnih brendova sanitarija, u periodu prednovogodišnjih praznika je odlučio da obraduje svoje vjerne pratioce na društvenim mrežama, organizujući nagradnu igru, u kojoj je glavna nagrada klubski sto.

Gornja ploča je izrađena od granitne keramike - imitacije mermera, dok su noge stola izrađene od pozlaćenih metalnih profila. Ovaj klubski sto će se savršeno uklopiti u enterijer, a možete učestvovati na više načina. Detalje nagradne igre možete pronaći na Instagram profilu leogres.

Leogres i u Delti privlači pažnju posjetilaca

Osim nagradne igre, koja je na društvenim mrežama pobrala brojne simpatije, u izložbenom prostoru u trgovačkom centru Delta Planet u Banjaluci, Leogres je spremio izložbeni štand, koji možete posjetiti do 16. januara 2022. godine.

Ako već niste, prošetajte i iskoristite mogućnost da uživo pogledate ekskluzivni model Jacuzzi hidromasažne kade J-225, najpoznatije brendove sanitarija, kao i da pogledate keramiku koju koriste za uređenja različitih vrsta enterijera.

"Asortiman proizvoda brendova sa kojima radimo se koriste širom svijeta, za najrazličitije projekte uređenja enterijera. Svaki od njih je provjerenog kvaliteta, te se po standardima prvenstveno kvaliteta, ali i estetike na globalnom nivou kotiraju veoma visoko. Najpoznatiji od njih je svakako brend Jacuzzi", poručili su iz Leogres-a.

Osim pažljivog odabira proizvođača koji se mogu naći u ponudi Leogres salona, naročita pažnja je usmjerena na kvalitet, moderan dizajn, izbor vrhunskih materijala te na jednostavnoj montaži i sigurnosti materijala.

Salon Leogres možete posjetiti u Banjaluci u Dervišima, pored Korta, na adresi Branka Popovića 306.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije