Kuća i vrt

Osvježivač prostorija od skoro 13.000 dolara

Osvježivač prostorija od skoro 13.000 dolara
Foto: N.N. | Osvježivač prostorija od skoro 13.000 dolara

​Dr. Vranes Firenze ima za cilj da kućne mirise pretvori u čist luksuz.

I dok je ta misao dobra, činjenica da osvježivač doma dolazi sa cijenom automobila, komada luksuznog nakita ili posjete jednoj ili dvije luksuzne destinacije, mnogima nije baš lako pala. Ipak, informacija da ovaj difuzer u sebi spaja najčistije prirodne sastojke i najfinija esencijalna ulja, nekima je malo ublažila šok kada čuju njegovu cijenu, dok se drugi i dalje čude kako je moguće da neko potroši toliko novca na osvježivač vazduha.

Nismo baš sigurni kada su difuzeri ovako odvažno zakoračili na tržište luksuza, ali činjenica da neki od njih koštaju više od Chanel torbe prosto je nevjerovatna. Šta god da doprinosi ili donekle opravdava cijenu ovog proizvoda, ne može nas pomiriti sa time. Miris za vaš dom o kom danas govorimo posjeduje čep kreiran od prestižne mermerne plute, dok je njegova bočica dekorisana 24-karatnim zlatom i veoma ornamentna, što će svakako doprinjeti nekom kutku vašeg doma.

Cijena ovog difuzera je nevjerovatnih 12.701 dolar, a on već sada posjeduje kult oko sebe, sa brojnim ljudima koji žele da se što prije nađe u njihovom vlasništvu.

(Luxlife)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije