Kuće i vrt

Pratite nas na Google news

Pametna lampa koja se prilagođava ambijentu

Pametna lampa koja se prilagođava ambijentu
Foto: N.N. | Pametna lampa koja se prilagođava ambijentu
N.N.

Kompanija Dyson predstavlja novu ambijentalnou lampu, koja se kontroliše putem aplikacije i obećava šezdeset godina radnog vijeka.

Nazvana Dyson Lightcycle, ova inovativna lampa predstavljena je u stonim i podnim verzijama, a kreirana je tako da automatski prilagodi temperaturu svog osvetljena, u zavisnosti od ambijenta ili doba dana.

Kao nasljednik CSYS radne lampe, nova Dyson Lightcycle lampa se kontroliše putem aplikacije, a osetljiva je na vrijeme i kretanje sunca, dok posjeduje industrijski dizajn koji može posramiti brojne predmete koji su joj slični.

Uz povezivanje sa Dyson Linkapp, ova pametna lampa može pratiti lokalnu dnevnu svjetlost i prilagoditi temperaturu i jačinu svoje rasvjete, pomažući vašem tijelu da bude u skladu sa stvarnim svijetom. Ona nudi šest prethodno setovanih režima rada, koji mogu biti ručno podešeni uz pomoć kliznih kontrola prema vašim preferencijama.

Osim toga, ova lampa ima preko 1.000 Lux osvetljenje i zaštitu od odsjaja, zajedno sa ambijentalnim senzorom koji se samostalno prilagođava svom okruženju.

Komentarišući svoje pametno svjetlo, tvorac ove lampe, Džejk Dajson rekao je: "Svjetlost je veoma važna za naše dobrostanje i izvršavanje zadataka. Kada pokušavate da replikujete karakteristike dnevnog svjetla, kvalitet svjetlosti je od vitalnog značaja. Zato smo mi razvili način kojim ćemo ga zaštiti na duže vrijeme".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije