Kuća i vrt

Predstavljamo: Najtraženiji modeli keramike u 2021. godini

Predstavljamo: Najtraženiji modeli keramike u 2021. godini
Foto: N.N. | Predstavljamo: Najtraženiji modeli keramike u 2021. godini

​Nema sumnje da je granitna keramika pobrala brojne simpatizere, što zbog svoje praktičnosti I sigurnosti pri korištenju, što zbog ljepote različitih modela, od kojih svako može izabrati nešto prema svom ukusu.

Prethodna godina je iznjedrila mnoštvo modela, ali ukus kupaca i investitora je u toku prethodne 2021. godine u velikoj mjeri išao u pravcu keramike svijetlih tekstura. U nastavku vam predstavljamo najtraženije modele za uređenje enterijera u 2021. godini.

Calacatta Gold

Model koji je ubjedljivo na prvom mjestu. Keramika svijetle teksture sa sivom i zlatnom venom se može odlično kombinovati sa različitim modelima keramike. Optimalan je izbor koliko želite postići luksuzan ambijentalni izgled, ali se isto tako odlično slaže i sa drvo-dekorom. Možete je kombinovati i sa tamnim teksturama keramike. Jedno je sigurno, sa ovom vrstom keramike nema greške.

Etoile Creme

Slična je modelu Calacatta Gold, s tim da su šare na ovoj keramici dominantnije u bež varijanti, pa je poželjno da se kombinuje sa keramikom koja ima svedeniju i jednostavniju teksturu.

Takođe se odlično kombinuje sa drvo-dekorom, a odličan je izbor ukoliko nastojite da u vašem domu postignete topao ambijentalni utisak.

Timeless Calacatta i Stonetech 4.0 stone_01

Ovo su modeli keramike koji vam ostavljaju beskrajan izbor mogućnosti za kombinovanje.

Svijetla tekstura keramike uz prožimanje sivom venom su modeli koji su definitivno najtraženiji za različite vrste projekata. Pogodne su za uređenje poslovnih prostora, za kancelarije, stomatološke ordinacije, i naravno za kućni ambijent.

Breach

Ukoliko ste ljubitelj jače izraženih linija na keramici, onda pripadate onoj grupi ljudi kojima uvijek

keramika Breach neumoljivo prva zapadne za oko. Kao i kod ostalih modela tekstura je svijetla,

ali su zato linije jačeg intenziteta. Ona posjeduje vene koje imaju karakter, i to je keramika koja ima svoju priču. Sasvim je neupitno da je sama po sebi dovoljna, i da druga keramika sa kojom je kombinujete treba da bude neutralna kako bi u prostoru postigla svoj puni potencijal.

Ono što je zajedničko za navedene modele jeste da se mogu koristiti i za zidove i za podove, kao i za izradu trpezarijskih stolova. U proizvodnji su u različitim formatima, a u salonu Leogres su trenutno dostupni po promotivnim cijenama. Iskoristite sjajne akcijske cijene i već sada se isplanirajte opremanje vašeg doma ili poslovnog prostora vrhunskom keramikom poznatih italijanskih brendova.

Neka vaš prostor zablista uz ponudu iz salona Leogres.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije